Jurist Vastgoed (via DPA Legal)

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Nieuwegein
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

ABC Nova is een integraal werkend adviesbureau op het gebied van ruimtelijke en bouwkundige projecten. Bij ABC Nova zijn bevlogen en solide experts werkzaam waarmee ABC Nova toekomstgerichte en concrete resultaten behaalt. ABC Nova opereert vanuit vier werkmaatschappijen die zijn gevestigd in Amstedam, Assen, Arnhem en Nieuwegein. De juridische afdeling maakt deel uit van ABC Nova Holding en is eveneens gevestigd in Nieuwegein. De juridische afdeling adviseert werkmaatschappijen, gelieerde bedrijven en externe opdrachtgevers inzake alle voorkomende juridische vragenstukken op het gebied van vastgoed en bouw. 

Functieomschrijving

De juridische afdeling van ABC Nova bestaat op dit moment uit 2 juristen. Ter uitbreiding van het team zoeken zij een allround vastgoed jurist die op verschillende zaken kan worden ingezet. Je zal meewerken aan aanbestedingen in de breedste zin van het woord. Daarnaast zal je onder meer koopovereenkomsten, overeenkomsten van aaanneming van werk en ontwikkelingsovereenkomsten opstellen. Ook wordt van je verwacht dat je bereid bent je te verdiepen in de publiekrechtelijke aspecten van het vastgoed, het huurrecht en zakelijke rechten. In deze functie kan zijn er diverse mogelijkheden om (inhoudelijk) te groeien. 

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Minimaal 3 jaar (maximaal 6 jaar) werkervaring op het gebied van bouw- en vastgoedrecht;
  • Ervaring met aanbestedingen;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je bent cliëntgericht;
  • Je hebt een ondernemende en commerciële instelling. 

Wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Goede opleidingsmogelijkheden. 

Contactgegevens

Birgit van der Sommen

M 06 51 41 16 36

E birgit.vandersommen@dpa.nl

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.