Jurist Vastgoed

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Intro

Ben jij een vastgoedjurist met kennis van aannemingsovereenkomsten en aanbestedingsrecht? Neem dan contact met me op!

 

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een integraal werkend adviesbureau op het gebied van ruimtelijke en bouwkundige projecten. De werknemers zijn bevlogen en solide experts waarmee toekomstgerichte en concrete resultaten worden behaalt. De opdrachtgever opereert vanuit vier werkmaatschappijen in Nederland. De juridische afdeling maakt deel uit van de Holding en is gevestigd in de buurt van Utrecht. De juridische afdeling adviseert werkmaatschappijen, gelieerde bedrijven en externe opdrachtgevers inzake alle voorkomende juridische vraagstukken op het gebied van vastgoed en bouw.

 

 

 

De juridische afdeling bestaat op dit moment uit twee juristen. Ter uitbreiding van het team zoekt de afdeling een allround vastgoedjurist die op verschillende zaken wordt ingezet. Je werkt mee aan aanbestedingen in de breedste zin van het woord. Daarnaast stel je onder meer koopovereenkomsten, overeenkomsten van aanneming van werk en ontwikkelingsovereenkomsten op en beoordeel je deze. Ook wordt van je verwacht dat je bereid bent je te verdiepen in de publiekrechtelijke aspecten van het vastgoed, het huurrecht en zakelijke rechten. In deze functie zijn er diverse mogelijkheden om (inhoudelijk) te groeien.

 

Functie-eisen

  • Afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Minimaal 3 jaar (maximaal 6 jaar) werkervaring op het gebied van bouw- en vastgoedrecht;
  • Ervaring met aanbestedingen.

En verder:

  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je bent cliëntgericht;
  • Je hebt een ondernemende en commerciële instelling.

Wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een lease auto;
  • Goede opleidingsmogelijkheden.

Contactgegevens

Birgit van der Sommen

M birgit.vandersommen@dpa.nl

T 06 51 41 16 36

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.