Lead Corporate Lawyer bij LeasePlan Corporation N.V. via DPA Legal

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Intro

Heb jij stevige ervaring op het gebied van Corporate/M&A? Heb je daarnaast bedrijfsjuridische ervaring opgedaan bij een gereguleerde onderneming of ben je vanuit de advocatuur gewend om te werken voor financiële instellingen en/of internationale cliënten ? Heb je bovendien de wens om te werken in een dynamische omgeving die in transformatie is? Dan is LeasePlan Corporation N.V. op zoek naar jou!Wat je gaat doen

Als Lead Corporate Lawyer bij LeasePlan Corporation N.V. wordt van je verwacht dat je in staat bent om bij een internationaal bedrijf op hoog niveau te presteren. Je fungeert als senior business partner voor de verscheidene afdelingen binnen het hoofdkantoor van LeasePlan aan de Zuidas in Amsterdam. Je schakelt daarnaast veelvuldig met de legal contacts in de 32 landen waarin LeasePlan actief is. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt van het Corporate Legal Team en verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van twee collega’s. Bij het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden werk je intensief samen met je collega’s van de Group Legal Department en de General Counsel. Je focus ligt op het bieden van support en het leveren van advies op het gebied van Corporate/M&A en Corporate Structures. Tot slot, zal je actief betrokken zijn bij het uitrollen van nieuwe, internationale, innovatieve projecten.Jouw profiel

Je bent naast een ervaren professional, een besluitvaardige en daadkrachtige jurist met een ondernemend karakter en gevoel voor humor. Je gedijt het best binnen een internationale organisatie, hebt een hands-on en can-do mentaliteit. Bovendien heb je:

 

  • een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • tussen de 8 en 15 jaar relevante werkervaring bij een vooraanstaand advocatenkantoor en/of een internationale onderneming;
  • gedegen ervaring met Corporate/M&A;
  • ervaring met mededingsrecht is een pré;
  • ervaring met people- en/of procesmanagement is een pré;
  • vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift. Wat je van ons kunt verwachten

Als Lead Corporate Lawyer bij LeasePlan Corporation N.V.  krijg je de kans om binnen een dynamische, internationale werkomgeving - waarin er veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid - aan de slag te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om het juridisch vak op het hoogste niveau uit te oefenen samen met professionele, ambitieuze collega’s.

Bovendien krijg je:

 

  • een marktconform salaris;
  • een dertiende maand;
  • een goede pensioenregeling; en
  • uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.Je werkomgeving

LeasePlan Corporation N.V. is een van de grootste leasemaatschappijen van de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in een prachtig kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. LeasePlan Corporation N.V. is momenteel actief in 32 landen. Bij alle vestigingen ligt een sterke focus op innovatie en op duurzame businessmodellen en – producten.

 

De juridische afdeling van LeasePlan Corporation N.V. bestaat in Nederland uit ca. 12 juristen. De afdeling is onderverdeeld in het Commercial Contracting Team, het Finance Team en het Corporate Team. 

 

Contactgegevens

diana.vanderhelm@dpa.nl

+31 6 12 18 07 58 

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.