Senior Bedrijfsjurist Strategisch Risicomanagement

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.


Wat je gaat doen

Jij gaat er voor zorgen dat de risico’s ten aanzien van de verzekeringsportfolio van onze opdrachtgever in kaart worden gebracht. Daarnaast houdt je je bezig met het risicomanagement van (potentiele) geschillen en procedures en voorzie je senior management van advies. Je bent de spin in het web en werkt nauw samen met alle betrokken partijen. Ook ben je verantwoordelijk voor het opleiden van (junior) collega’s.


Jouw Profiel

Je hebt ervaring met projectmanagement of het leiden van high impact strategische projecten, bij voorkeur procesrechtelijk. Je bent multidisciplinair inzetbaar, daadkrachtig en analytisch sterk. Je ziet de grote lijnen en vindt het leuk om collega’s met minder ervaring op te leiden en ervoor te zorgen dat zij hun potentieel tot recht kunnen laten komen. Je krijgt energie van het verzinnen van nieuwe, innovatieve oplossingen.

Daarnaast heb jij:

  • Tussen de 5 en 10 jaar relevante werkervaring in de advocatuur, bij een financiele instelling of toezichthouder;
  • Aantoonbare juridisch inhoudelijke ervaring met risicomanagement en complexe aansprakelijkheidsprocedures;
  • Management van juridische procedures;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Relevante kennis van verzekeringsproducten is een pré, maar zeker geen must.


Wat je van ons kunt verwachten

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris, 13e maand en voldoende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast is het flexibel werken ingevoerd, wat inhoudt dat jij in overleg zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Je krijgt aldus veel eigen verantwoordelijkheid zolang je goed presteert. De functie kan in 4 of 5 dagen worden ingevuld.


Je werkomgeving

Je komt te werken in Amsterdam in één van de teams van de afdeling Juridische Zaken. Op deze afdeling heerst een informele en collegiale cultuur. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk mee te kunnen gaan met de veranderende maatschappij en vind het dan ook erg belangrijk om de werknemers voldoende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Daar deze branche zo snel veranderd biedt iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

Contactgegevens

diana.vanderhelm@dpa.nl

06 12 18 07 58 

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.