Senior International Contracting Lawyer

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.


Wat je gaat doen

Als Senior International Contracting Laywer ligt je focus op het adviseren over en opstellen & uitonderhandelen van internationale mantelovereenkomsten. Daarnaast geef je strategisch, commercieel en op de business gefocust juridisch advies op zowel nationaal, als internationaal niveau. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het op de hoogte brengen van de business van (nieuwe) relevante wet- en regelgeving. Je zult verantwoordelijk zijn voor het in kaart brengen van juridische risico’s en het coördineren van de commerciële procespraktijk.


Jouw Profiel

Je bent een ervaren, creatieve en commercieel ingestelde jurist die fulltime beschikbaar is. Je bent zeer gemotiveerd, hebt een hands-on mentaliteit en een professionele werkhouding. Daarnaast ben je gewend om in een internationale omgeving werkzaam te zijn, heb je uitmuntende analytische vaardigheden en:

  • Minimaal 8 jaar relevante juridische werkervaring;
  • Gedegen ervaring met (het uitonderhandelen van) commerciële contracten;
  • Kennis van corporate, finance en privacy law is een pré;
  • Uitstekende drafting skills;
  • Een perfecte beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • De wens om zo nu en dan buitenlandse business trips te maken.


Wat je van ons kunt verwachten

De primaire arbeidsvoorwaarden voor deze uitdagende functie zijn uitstekend. Je krijgt bovendien een dertiende maand en maakt kans op twee maandsalarissen aan bonus.

Onze opdrachtgever is een gecertificeerd Top Employer en binnen de groep wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt voortdurend gestreefd naar vooruitgang en doorgroeimogelijkheden in je carrière.


Je werkomgeving

Onze opdrachtgever is wereldwijd één van de grootste spelers in de automotive branche en is gevestigd in Amsterdam. Inmiddels is onze opdrachtgever actief in ruim 20 landen. Binnen alle vestigingen ligt een sterke focus op innovatie en op duurzame business- modellen en producten.

Het Legal Team van onze opdrachtgever bestaat uit tien juristen, waarbij iedere jurist zijn of haar eigen expertise heeft. Het team staat onder leiding van de Head Legal, die direct rapporteert aan de Chief Legal & Compliance Officer. De juristen van onze opdrachtgever zijn voortdurend betrokken bij allerhande juridische kwesties waarbij de focus steeds ligt op het matigen van legal en compliance risico’s en op het behouden en verbeteren van de reputatie van onze opdrachtgever als business partner.

Contactgegevens

Diana van der Helm 

+31 6 12 18 07 58 

diana.vanderhelm@dpa.nl 

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.