Senior Legal Counsel IT & Privacy

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Wat je gaat doen

Voor een vooraanstaande speler in Utrecht is DPA Legal op zoek naar een Senior Legal Counsel IT & Privacy. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de business op het gebied van IT-contracten en IT-recht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe privacy regelgeving en zet je jouw expertise op dit terrein in ten behoeve van complexe, strategische projecten en/of trajecten bij onze opdrachtgever. Als Senior Legal Counsel IT & Privacy ben je onderdeel van het Corporate Law team binnen de afdeling Juridische Zaken. Binnen deze rol werk je intensief samen met andere afdelingen, zoals IT en Compliance. Bovendien word je sparringpartner op directieniveau.Jouw profiel

Je bent een enthousiaste jurist met overtuigingskracht. Daarnaast ben je nieuwsgierig, heb je de wil om voortdurend te blijven leren en geef je heldere en vernieuwende adviezen. Bovendien heb jij:

  • Een afgeronde WO opleiding Nederlands recht;
  • Tussen de 5 en 10 jaar relevante werkervaring binnen de advocatuur of het bedrijfsleven;
  • Vloeiend in Nederlands in woord en geschrift;
  • Gedegen ervaring met schakelen op management niveau;
  • Kennis van IE-recht is een pré.
  • Een afgeronde Grotius specialisatieopleiding Informaticarecht is een pré.


Wat je van ons kunt verwachten

Als Senior Legal Counsel IT & Privacy bij onze opdrachtgever kijgje de kans om met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een dynamische werkomgeving aan de slag te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om met professionele collega’s samen te werken binnen een organisatie met een informele werkcultuur. Bovendien krijg je:

  • Een marktconform salaris;
  • Uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een goede work/life balance.Je werkomgeving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande speler in Utrecht.

Contactgegevens

diana.vanderhelm@dpa.nl

+31 6 12 18 07 58 

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.