Vastgoed Jurist

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever ontwikkelt vastgoed waarin ondernemers de kans krijgen om uit te blinken. Er worden hoge eisen gestelt aan kwaliteit van het vastgoed waarin kantoren, winkels en vrije tijd samen gaan. De opdrachtgever is voornamelijk actief in zogenoemde 'premium steden', dit zijn aantrekkelijke steden die zich onderscheiden door onder meer een historische binnenstad, een sterke koopkracht en bedrijvigheid en de aanwezigheid van universiteiten en musea. De opdrachtgever is in Nederland in Amsterdam gesitueerd en is op zoek naar zijn eerste vastgoed jurist. 

Functieomschrijving

Als enige jurist zal je meewerken aan juridische vastgoed vraagstukken in de breedste zin van het woord. Je zal koopovereenkomsten en leveringsakten beoordelen, huurovereenkomsten opmaken en bouwrechtelijke vragen beantwoorden. Daarnaast heb je kennis van de verschillende zakelijke rechten en splitsingsproblematiek. Je zal als enige bedrijfsjurist schakelen met advocaten, notarissen, huurders en investeerders. In deze functie zijn er diverse mogelijkheden om (inhoudelijk) te groeien. 

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Minimaal 1 jaar (maximaal 12 jaar) werkervaring op het gebied van vastgoedrecht;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt een ondernemende en commerciële instelling.

Wij bieden

  • Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Birgit van der Sommen

M 06 51 41 16 36

E birgit.vandersommen@dpa.nl

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.