Junior Jurist

Werkgever
EIFFEL
Plaats
ARNHEM
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Toptalent in legal

Ons toptalentenprogramma in legal is speciaal ingericht om jouw carrière met een vliegende start te lanceren. Met een carrièreplan ontwikkel je jouw juridische kennis en persoonlijkheid, ondertussen ga je direct aan de slag bij de opdrachtgever.


Legal | Toptalentenprogramma | Carrièreplan | Bestuursrecht | Arbeidsrecht | Privaatrecht 0-1 jaar

 

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme juridische oplossingen bij jouw opdrachtgever, een organisatie van formaat in de wereld van lokale overheden, provincies, waterschappen, gemeenten, rechtsbijstand of verzekeraars. Daar ga je in teamverband aan de slag om concrete doelstellingen te behalen. Denk aan bezwaardossiers, beroepszaken, subsidieregels, vergunningsaanvragen of letselschadedossiers. Door transities, gewijzigde regelgeving en digitale innovatie is de rol van jurist uitdagender dan ooit, jij vult die rol optimaal in door in kansen te denken. Je implementeert nieuwe regelgeving, beantwoordt complexe vraagstukken en minimaliseert toekomstige risico’s, maar werkt ook aan efficiënte oplossingen om de bedrijfsvoering van jouw opdrachtgever slimmer in te richten. Parallel aan jouw project start een uitgebreid opleidingstraject.

 

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een juridische WO-diploma en hebt al enige ervaring opgedaan in kennisgebieden als subsidie, vergunningen, bezwaar en beroep. Of juist in de hoek van sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, letselschade of civiel recht. Die ervaring deed je bijvoorbeeld op bij een rechtswinkel of een inhoudelijke stage, maar ook als je de eerste stappen van je juridische carrière al hebt gezet gaan we graag in gesprek. In dat gesprek vragen wij naar jouw visie op juridische oplossingen en jouw carrièrepad: nadenken over doelen en ambities past bij de uitdaging van projectmatig werken.

 

Ons aanbod

Wij bieden een intensief programma om jouw juridische carrière te lanceren. Gericht op kennis, vaardigheden én vitaliteit. Je gaat op project bij een opdrachtgever van naam, ondertussen werk je aan persoonlijke skills zoals timemanagement en projectmatig werken. Verdieping in de rechtsgebieden loopt als een rode draad door het programma. Als lid van Young EIFFEL leer je razendsnel collega’s kennen tijdens borrels of sportevents. En kun je er echt geen genoeg van krijgen, dan ben je van harte welkom op de kennissessies en masterclasses die we met regelmaat organiseren.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

EIFFEL

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.