Jurist beroep

Werkgever
EIFFEL
Plaats
ARNHEM
Regio
Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Heel Nederland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch, Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime
Referentienummer
Legal, bestuursrecht, adviesrol, dossiers afhandelen, non-profit

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme oplossingen om achterstanden in beroepszaken niet alleen weg te werken, maar structureel op te lossen. Dat kan bij de Rijksoverheid, maar ook bij provincies, waterschappen of gemeenten. Je behandelt een zaak inhoudelijk, maar geeft ook proactief advies aan jouw opdrachtgever en treedt op als vertegenwoordiger in beroepszaken. Indien nodig kun je ook inspringen bij het behandelen van bezwaarschriften. Zo bekleed je een veelzijdige rol: je handelt bezwaar- en beroepsdossiers af voor burgers en verbetert ondertussen het organisatieproces van jouw opdrachtgever.

Jouw profiel

Jij bent op en top juridisch professional, met expertise op het vakgebied van algemeen bestuursrecht. Dat combineer je met een afgeronde juridische opleiding op WO niveau. Daarnaast heb je een goede basis in het afhandelen van bezwaarschriften en heb je 2 tot 10 jaar relevante ervaring met het afhandelen van beroepschriften, waaronder het opstellen van verweerschriften en procesvertegenwoordiging. Je hebt de ambitie om te groeien in de wereld van  bezwaar, beroep en juridisch advies en je vindt het leuk om collega’s te begeleiden en ze ervaring op te laten doen in beroepsprocedures. Bovendien ben je analytisch sterk, heb je gevoel voor politieke verhoudingen en ben je communicatief vaardig; je bent aanspreekpunt voor diverse doelgroepen.

Ons aanbod

Wij bieden alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, want onze organisatie is gericht op groei. Je bent dagelijks aan de slag in de sterk veranderende non-profitsector, waar jij je directe collega’s verder helpt omdat je kansen vertaalt naar oplossingen. Ondertussen bieden wij met regelmaat een breed curriculum trainingen, opleidingen, intervisiesessies en kennisbijeenkomsten op ons hoofdkantoor in Arnhem. Daar werkt een team van specialisten voor én met jou aan zaken als sales, performance of projectmanagement. En natuurlijk bieden wij met een uitgebreide vitaliteitskalender altijd de mogelijkheid om mentaal en fysiek ‘fit for the job’ te blijven.

Contactgegevens

Nieuwsgierig naar een rol als Jurist Beroep? Neem contact op met Harjan Wiersma, recruiter bij EIFFEL. Hij is bereikbaar via 06-26564444 of recruitment@eiffel.nl.

Solliciteer op deze vacature


 

EIFFEL

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.