Jurist bestuursrecht

Werkgever
EIFFEL
Plaats
ARNHEM
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch, Overheid/Non-profit, Overig
Dienstverband
Niet nader bepaald, Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
Niet nader bepaald, WO
Ervaring
Niet nader bepaald, 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Niet nader bepaald, Fulltime, Parttime
Referentienummer
Legal Office, omgevingsrecht, juridisch advies, ondernemerschap

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Met Legal Office bieden wij, samen met advocatenkantoor Bogaerts en Groenen, alle juridische diensten onder één dak. Door de slimme combinatie van juristen en advocaten maken wij een nieuwe vorm van juridische dienstverlening mogelijk dat varieert van advies tot hoger beroep. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende jurist bestuursrecht die mee wil bouwen aan de dienstverlening van Legal Office.

Dit ga je doen

Vanuit ons kantoor in Arnhem verricht je juridische werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers: particulieren, zakelijke klanten, gemeenten en overheidsinstanties. Die werkzaamheden kunnen binnen het kader van rechtsbijstand zijn, maar ook zeker daarbuiten. Je behandelt een zaak inhoudelijk, geeft proactief advies en treedt op als vertegenwoordiger in bezwaar- of beroepszaken. Ondertussen bekleed je een ondernemende rol binnen het team van Legal Office. Het maakt jouw functie veelzijdig: enerzijds handel je bezwaar- en beroepsdossiers af, anderzijds krijg je de kans om mee te bouwen aan een groeiende organisatie.

Jouw profiel

Je hebt een WO-opleiding (staats en-) bestuursrecht afgerond en daarna 3 tot 7 jaar vakinhoudelijke ervaring opgedaan, bijvoorbeeld binnen de advocatuur. De afgelopen jaren heb je gewerkt in het algemeen bestuursrecht en omgevingsrecht, waardoor jouw kennis optimaal is ontwikkeld. Naast een juridisch specialist ben je ondernemend en business-gedreven; je vindt het leuk om actief bij te dragen aan de groeipotentie van Legal Office en je beschikt over de commerciële eigenschappen om saleskansen te signaleren. Tot slot ligt privaatrecht in je interessegebied en heb je een open karakter, waardoor zowel laagdrempelig kritiek geven als ontvangen vanzelfsprekend is.

Ons aanbod

Je werkt in een dynamisch team van advocaten en juristen met standplaats Arnhem. Je adviseert en procedeert, maar coacht ondertussen ook je junior collega’s. Samen bouw je aan de doorontwikkeling van Legal Office. Een mooie kans om jezelf te verbeteren door juridische kennis én ondernemerschap te combineren; daarnaast biedt de samenwerking met de advocatuur je continu de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen. Met verse lunches en een uitgebreid sportaanbod krijg je bovendien de ruimte om niet alleen mentaal, maar ook fysiek in topconditie te blijven.

Contactgegevens

Meer informatie over deze vacature en de ambities van Legal Office? Neem contact op met Harjan Wiersma, recruiter bij EIFFEL. Hij is bereikbaar via 06 2656 44 44 of hwiersma@eiffel.nl. 

Solliciteer op deze vacature


 

EIFFEL

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.