Jurist privaatrecht

Werkgever
EIFFEL
Plaats
ARNHEM
Regio
Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch, Overheid/Non-profit, Overig
Dienstverband
Niet nader bepaald, Onbepaalde tijd, Detachering, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Snippergroen, oneigenlijk grondgebruik, legal, gemeenten, bestuursrecht

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Dit ga je doen

Jij gaat in een team van juristen aan de slag met Snippergroenprojecten. Dat doe je voor diverse gemeenten en daarmee altijd vanuit een ander vertrekpunt; het maakt je werk dynamisch en afwisselend. Je bent van begin tot eind betrokken bij de oplossing voor oneigenlijk grondgebruik, van het in kaart brengen van groenstroken met behulp van kadastrale informatie tot het contact met de burger over een passende oplossing. Zo voeg je al bij de start van je carrière op meerdere niveaus waarde toe.

Jouw profiel

Je hebt recentelijk een juridische opleiding afgerond op WO-niveau en je tijdens je studie verdiept in het privaatrecht of bestuursrecht. Je bent klantgericht, vindt het leuk om met meerdere doelgroepen in contact te staan en kunt verschillende belangen goed van elkaar onderscheiden. Daarnaast heb je de ambitie om in een aantal jaren door te groeien naar een jurist op topniveau: wij horen graag welke visie jij hebt op je eigen carrière.

Ons aanbod

Groei staat centraal. Wij bieden het perspectief om een naam op te bouwen als jurist in de non-profitsector. Je start op een project over oneigenlijk grondgebruik, maar kunt daarna doorgroeien naar een rol waarin jij je in een breder kader op vastgoed richt. Denk aan een project bij waterschappen, provincies, gemeenten of de Rijksoverheid, of een zelfstandige rol als teamleider. Ondertussen doorloop je de EIFFEL-campus, waar we ons richten op verdieping van jouw kennis en vaardigheden. En ons hoofdkantoor in Arnhem is jouw basis, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om te leren, te sporten en te netwerken.

Contactgegevens

Nieuwsgierig naar onze oplossing voor oneigenlijk grondgebruik? Neem contact op met Harjan Wiersma, recruiter bij EIFFEL. Hij is bereikbaar via 06 2656 44 44 of hwiersma@eiffel.nl. 

Solliciteer op deze vacature


 

EIFFEL

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.