Jurist privacy

Werkgever
EIFFEL
Plaats
ARNHEM
Regio
Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Heel Nederland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch, Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk, Detachering, Niet nader bepaald
Opleidingsniveau
WO, Niet nader bepaald
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Niet nader bepaald
Aanstelling
Niet nader bepaald, Fulltime, Parttime
Referentienummer
Legal, non-profit, AVG, innovatie, implementatie, projectleider

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Dit ga je doen

Met jouw kennis van de privacywetgeving begeleid jij non-profitorganisaties. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook ministeries of zelfstandige bestuursorganen (zbo’s). Daar ga je aan de slag met de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waaraan iedere organisatie vanaf mei 2018 moet voldoen. Jouw rol gaat verder dan een adviesrapport: je bent actief en hands-on bezig om de organisatie mee te krijgen in de implementatie. Van standaarddocumenten tot bewustwordingssessies. Zo combineer je jouw juridische kennis met jouw visie op procesoptimalisatie en cultuurveranderingen.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding op WO-niveau. Vervolgens heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan op het gebied van privacy, waardoor je alles weet van relevante wet- en regelgeving als de Wbp en AVG. Kennis op het snijvlak van recht en ICT is een pre, evenals specifieke ervaring binnen de overheid. Je beschikt over voldoende organisatiesensitiviteit en vindt het leuk om een proactieve rol te bekleden. Afhankelijk van je ervaring start je in een adviesrol of ga je direct aan de slag als projectleider.

Ons aanbod

Wij bieden allereerst goede arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto en de flexibiliteit die past bij projectmatig werken. Je krijgt de vrijheid om jouw rol zelf in te vullen en doet ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, waar je korte lijnen met de toezichthouders hebt. Ondertussen heb je toegang tot een uitgebreid aanbod trainingen en opleidingen, waarvoor je regelmatig naar ons kantoor in Arnhem komt. Daarnaast ben je onderdeel van de kennisgroep Privacy, een team van collega-specialisten met wie je kennis en ervaringen deelt. Samen bouw je continu aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening.

Contactgegevens

Meer informatie over een rol als privacyjurist? Neem contact op met Vincent Ormel, recruiter bij EIFFEL. Hij is bereikbaar via 06 2656 46 29.

Solliciteer op deze vacature


 

EIFFEL

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.