Jurist vergunningen

Werkgever
EIFFEL
Plaats
ARNHEM
Regio
Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Heel Nederland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch, Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime
Referentienummer
Legal, Vergunningen, Handhaving, Gemeenten, Overheid, Bestuursrecht

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Dit ga je doen

In de kern behandel je aanvragen. Maar om bij jouw opdrachtgever écht juridische oplossingen te ontwikkelen kruip je ook in een adviesrol naar collega’s en het bestuur. Je adviseert over besluitvorming en eventuele handhavingsprocedures, vertegenwoordigt het bestuur in een bezwaar- of beroepszaak en bent de juridische vraagbaak bij collega’s in complexe zaken en procedures. Daarnaast heb je regelmatig contact met de burger. Zo begeleid je dossiers van A tot Z en kijk je ondertussen naar verbeterpunten in het organisatieproces.

Jouw profiel

Allereerst heb jij ambities in de non-profitsector. Een interessante keuze, want daar liggen de komende jaren veel kansen om juridische oplossingen te ontwikkelen. Daarnaast heb jij jouw sporen verdiend als jurist: je hebt een juridische WO-opleiding afgerond in bestuursrecht en een aantal jaren bestuursrechtelijke werkervaring opgedaan. Daarmee is een bestuurlijk complexe en politiek gevoelige omgeving voor jou niet vreemd. Sterker nog: met je communicatieve en besluitvaardige talenten spreekt het je aan om in zo’n omgeving het voortouw te nemen.

Ons aanbod

Bij ons krijg je, naast prima arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en flexibiliteit in je werktijden, alle mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vakgebied. Dagelijks aan de slag in de sterk veranderende non-profitsector, waar jij je directe collega’s verder helpt omdat je kansen vertaalt naar oplossingen. Ondertussen bieden wij met regelmaat een breed curriculum trainingen, opleidingen, intervisiesessies en kennisbijeenkomsten, waarmee je niet alleen groeit in je vakkennis maar ook als persoon. En er staat een team van sales- performance en projectspecialisten voor je klaar, om samen onze juridische stempel op de non-profitmarkt te drukken.

Contactgegevens

Benieuwd hoe wij vergunningstrajecten slimmer inrichten? Neem contact op met Vincent Ormel, recruiter bij EIFFEL. Hij is bereikbaar via 06 2656 46 29 of recruitment@eiffel.nl.

Solliciteer op deze vacature


 

EIFFEL

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.