Jurist

Werkgever
EUclaim
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn een in 2006 opgerichte en snel groeiende internationale organisatie die vliegtuigpassagiers ondersteunt bij het incasseren van vergoedingen voor geannuleerde of vertraagde vluchten op grond van Verordening 261/2004. Onze unieke databank, welke wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd, stelt EUclaim in staat de Europese burgers met raad en daad bij te staan in conflicten met luchtvaartmaatschappijen.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een gedreven jurist wie het juridische team wil komen versterken en mee wil bouwen aan de toekomst van een organisatie die door consument, overheid en bedrijfsleven – als leidend in de industrie – wordt gezien. Kandidaten dienen stevig in hun schoenen te staan en over een scherp juridisch inzicht te beschikken.

Functieomschrijving

het starten van dagvaardings- en verzoekschriftprocedures bij de kantonrechter; het assisteren bij lopende gerechtelijke procedures; het assisteren van het juridische team bij het opstellen en bijhouden van diverse juridische documenten zoals overeenkomsten en algemene voorwaarden en allerhande werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Nederlands recht (WO);
  • 0-2 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van het proces- en privaatrecht;
  • Ervaring met juridische procedures is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Daarbij ben je gemotiveerd, pragmatisch en resultaatgericht, heb je een brede interesse en ben je uitstekend in staat zelfstandig te werken. Je bent sociaalvaardig, flexibel, integer, maar bovenal enthousiast en betrokken bij je werk.

Wij bieden

Je vindt bij ons een uitdagende functie in een collegiale en informele sfeer waarbinnen je een grote mate van zelfstandigheid hebt.

Contactgegevens

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV gericht aan Ilona Maertzdorff, e-mailadres: imaertzdorff@euclaim.nl. De sluitingsdatum van de vacature is 6 september a.s. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ilona Maertzdorff, Senior Legal Counsel (088-0066466).

Solliciteer op deze vacature


 

EUclaim

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.