Advocaat-medewerker herstructurering en insolventie

Werkgever
Florent
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Je wordt lid van ons insolventieteam dat bestaat uit gespecialiseerde faillissementsrechtadvocaten die regelmatig door rechtbanken worden benoemd als bewindvoerder in surseances en als curator in faillissementen. Daarnaast behartigt het team de belangen van bestuurders, banken, aandeelhouders en crediteuren bij alle aspecten van vennootschappelijke en financiële herstructurering, (internationale) asset recovery en insolventie.

 

Wie zoeken wij?

Een advocaat-medewerker met

  • drie tot zes jaar ervaring op het gebied van herstructurering en insolventie;
  • affiniteit met het ondernemingsrecht en financieringsvraagstukken;
  • sterke analytische vaardigheden en een goed gevoel voor cijfers;
  • gedrevenheid om zaken tot een goed einde te brengen waarbij verhoudingen niet uit het oog worden verloren.

 

Wat bieden wij?

Een hoogwaardige en plezierige werkomgeving waarin je je talenten inzet voor complexe zaken op het gebied van herstructurering en insolventie. Uiteraard staat hier een evenredige beloning tegenover.

 

Florent

Florent is een corporate boutique in Amsterdam. Wij staan ondernemingen en organisaties bij op essentiële momenten in hun bestaan bij vraagstukken die er voor hen toe doen. Wij bieden onze cliënten hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bij zaken op het gebied van dispute resolution & governance, corporate transactions en insolventierecht & herstructureringen. Onze aanpak kenmerkt zich door no-nonsense, hands-on en persoonlijke dienstverlening.

 

Wij bedienen met name financiële instellingen, investeringsmaatschappijen en het midden- en grootbedrijf. Daarnaast treden diverse advocaten van Florent op als curator in (spraakmakende) faillissementen zoals Van der Moolen, Polare, V&D, La Place en Doniger (McGregor en Gaastra). Zie www.florent.nl.

 

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Kees van de Meent (+31 (0)6 433 66 312). Je motivatiebrief met Curriculum Vitae kun je richten aan Emilie Talsma (HR manager), emilie.talsma@florent.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Florent

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.