Advocaat-stagiair litigation

Werkgever
Florent
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Je wordt lid van ons litigationteam dat bestaat uit gespecialiseerde advocaten die ruime praktijkervaring hebben met procedures over ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen, maar ook geschillen op het gebied van insolventierecht of grensoverschrijdende geschillen. Ons litigationteam opereert aan de top van de markt en werkt voor nationale en internationale cliënten.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat die (bijna) afgestudeerd (WO Nederlands Recht) is, aantoonbare affiniteit heeft met het ondernemingsrecht en graag zijn/haar kennis wil inzetten in onze brede procespraktijk. Je bent analytisch sterk en je bent een ondernemende persoonlijkheid. Je Engels is uitstekend. Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken. Je hebt een bovengemiddelde interesse in het recht. Naast je studie heb je je verder ontwikkeld.

 

Wat bieden wij?

Een hoogwaardige en plezierige werkomgeving waarin je je talenten benut en wordt opgeleid tot uitstekend advocaat in een brede procespraktijk. Uiteraard staat hier een evenredige beloning tegenover.

 

Florent

Florent is een corporate boutique in Amsterdam. Wij staan ondernemingen en organisaties bij op essentiële momenten in hun bestaan bij vraagstukken die er voor hen toe doen. Wij bieden onze cliënten hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bij zaken op het gebied van dispute resolution & governance, corporate transactions en insolventierecht & herstructureringen. Onze aanpak kenmerkt zich door no-nonsense, hands-on en persoonlijke dienstverlening. Zie ook www.florent.nl.

 

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Emilie Talsma (HR manager, 020-3052830). Je motivatiebrief met Curriculum Vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen kun je richten aan emilie.talsma@florent.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Florent

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.