Haagstate Advocaten N.V.

Haagstate Advocaten is opgericht door advocaten die afkomstig zijn van grote advocatenkantoren uit de Randstad. Wij zijn van mening dat onze cliënten het best gebaat zijn bij specialisatie en kleinschaligheid. Hierdoor blijven we scherp en werken we effectief en efficiënt. Onze cliënten zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit, maar wel tegen concurrerende tarieven.
Haagstate Advocaten is in 2008 opgericht door de partners Michel Snoek en Harm van Efferink. Bij het oprichten van dit advocatenkantoor hadden zij als doel om een hoogwaardig serviceniveau en concurrerende tarieven aan cliënten aan te bieden. Dankzij de kleinschaligheid van Haagstate kunnen de cliënten persoonlijker worden bijgestaan en kan direct in de belangen van cliënten worden gehandeld, door de open en directe wijze van communiceren. Door doorgroeimogelijkheden en bijscholing Kunnen de advocaten op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en excelleren in het vak. Naast de uiteenlopende werkzaamheden staat Haagstate ook bekend om zijn informele werksfeer. Jaarlijks wordt door Haagstate plaats gemaakt voor de donderdagmiddag borrels, uitjes en feestelijke activiteiten. Daarnaast is Haagstate ook actief sponsor in de sport. Zij sponsoren onder ander hockeyclub Klein Zwitserland en een lid van het Nederlands Olympisch baanwielrennen, Nils van ’t Hoenderdaal. De informele werksfeer, een sportief team, liefde voor het vak en langdurige relaties met cliënten zorgen ervoor dat het succes van Haagstate wordt gewaarborgd.

Missie

Dankzij hun specialismen in ondernemings- en arbeidsrecht en kennis in andere rechtsgebieden kan Haagstate de kwaliteit van hun diensten aan cliënten garanderen, tegen concurrerende prijzen. Daarnaast staat Haagstate cliënten bij door te adviseren en te assisteren bij commerciële projecten, bedrijfsovernames, civiele zaken en arbeidsgeschillen.

Aantal medewerkers

Haagstate Advocaten bestaat uit een team van negen advocaten. Door de gedeelde specialismen in het recht kunnen zij hun cliënten effectief en efficiënt helpen. Ieder cliënt krijgt hierbij één advocaat toegewezen, waardoor een persoonlijke aanpak wordt mogelijk gemaakt.

Bekendste product

Haagstate is gespecialiseerd in ondernemings- en arbeidsrecht. Daarnaast richt Haagstate zich ook op andere rechtsgebieden, waaronder fusies en overnames, handels en contractenrecht, procederen, incasso, 2e opinion/ hoger beroep advies en erfrecht.

Opleidingsmogelijkheden

Haagstate Advocaten biedt verschillende doorgroei- en bijscholing mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat de advocaten op de hoogte blijven van de stand van zaken en ontwikkelingen binnen de rechtsgebieden.
-
Resized Image

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.