Advocaat Stagiaire Ondernemingsrecht

Werkgever
Heussen
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

HEUSSEN is  een jong en onafhankelijk, internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor dat gevestigd is in Amsterdam.

 

Een kantoor met een duidelijke focus en een duidelijk doel: onze cliënten dat advies op het hoogste juridische kwaliteitsniveau bieden waar ze daadwerkelijk  mee geholpen zijn. Topkwaliteit bieden.  Wij geloven in een multidisciplinaire, oplossingsgerichte aanpak, die verder gaat dan juridisch advies alleen.

Bij HEUSSEN weten we waar we goed in zijn en daar beperken we ons toe. Wij werken in gespecialiseerde praktijkgroepen met de focus op Ondernemingsrecht (waaronder  vennootschapsrecht en fusies & overnames), Banking & Finance  (financieringen & zekerheden) en Arbeidsrecht.  Steeds ondersteund door een sterke  en ervaren procesrecht praktijkgroep.

 

HEUSSEN heeft een sterk internationale focus. Ons cliëntenbestand omvat grote en middelgrote Nederlandse maar vooral internationale, buitenlandse bedrijven, waarbij cliënten uit met name Noord-Amerika, Europa en  Azië ruim vertegenwoordigd zijn. Onze zes internationale desks (Japans, Chinees, Duits, Zweeds, Noord Amerikaans en Spaans & Latijns Amerika) worden bemand door (near) natives, waardoor wij snel en met kennis van zaken in kunnen spelen op de lands- en bedrijfscultuur van onze cliënten.

 

Bij HEUSSEN werken specialisten met uiteenlopende kwaliteiten, maar met een aantal gemeenschappelijke kenmerken:  interesse in de cliënt en zijn zaak,  hang naar steeds meer kennis,  focus op kwaliteit  en een doelgerichte aanpak.

Op dit moment werken er bij HEUSSEN 20 fee earners (advocaten, kandidaat notarissen en juristen), waarbij de totale bezetting van kantoor ongeveer 30 mensen telt.

 

Binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht  zijn wij voor de advocatuur op zoek naar een:      

                                         

ADVOCAAT -  STAGIAIRE 

 

Als advocaat-stagiaire werk je mee in de transactie- en de adviespraktijk.  Je bent bezig met fusies, overnames, herstructureringen en joint ventures. Steeds in teamverband, ondersteun je vennoten en senior medewerkers met het verrichten van due diligence onderzoek, opstellen van transactie documenten en de coördinatie van het proces. Je helpt Nederlandse en buitenlandse bedrijven met het opzetten van vennootschapsrechtelijke structuren en je adviseert – in nauwe samenwerking met het notariaat – over alle aspecten die daar bij komen kijken.

Je bent bijna of recent afgestudeerd en hebt eventueel enige relevante werkervaring. Je herkent je in onze kernwaarden (professioneel- specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer) en streeft te excelleren binnen een compact maar specialistisch team waar hard maar met humor samengewerkt wordt.

******

Procedure:

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student) stage beoordelingen kun je sturen aan hr@heussen-law.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nana Le Brun – van Susante, kantoordirecteur (nana.lebrun-vansusante@heussen-law.nl of 020 312 28 04).

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Heussen

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.