gevorderd advocaat-stagiair(e) / beginnend medewerker IE/ICT

Werkgever
Holla Advocaten
Plaats
´s-Hertogenbosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Holla Advocaten

 

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties en zorginstellingen. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland.

 

Bij Holla Advocaten nemen wij het Hoogst Persoonlijk. Dit betekent dat onze advocaten betrokken zijn bij hun cliënten en zij nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is vaak de juridische sparring partner voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek.

De Business Unit Intellectuele Eigendom / ICT

Binnen ons kantoor werken we in Business Units (BU’s), ingedeeld per rechtsgebied, met aan het hoofd een Business Unit Coördinator. De advocaten van de sectie IE/ICT hebben zich gespecialiseerd in het merken-, auteurs-, octrooi-, modellen- en handelsnaamrecht, maar ook in andere IE-rechten. Zij zijn ook bij uitstek deskundig op het gebied van ICT-recht, nieuwe media en Privacy-recht.

Met hun kennis er ervaring zijn zij thuis in de specifieke procespraktijk op het gebied van IE/ICT. Deze praktijk kenmerkt zich door het voortvarend en snel procederen via kort geding-procedures. Ook het verstrekken van advies vormt een belangrijk onderdeel van de praktijk. Onze IE-specialisten vertegenwoordigen een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven en instellingen. 

 

Wie verwachten wij?

Jij weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor jouw ideeën. Je kunt goed plannen en organiseren en kunt in meerdere projecten gelijktijdig werken. Uiteraard ben je deskundig in je specialisatie en sterk in woord en geschrift. Je weet de gestelde doelen met succes te realiseren. Je bent commercieel en hebt een zakelijke uitstraling. Je draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van onze Intellectuele eigendomspraktijk. Je draait als advocaat zo snel mogelijk volwaardig mee in ons team. De praktijkgroep IE/ICT is volop bezig om haar positie in de markt verder te verstevigen. Wij bieden jou de mogelijkheid om daar op proactieve wijze aan mee te werken!


De gevorderd advocaat-stagiair(e) die wij zoeken:

Je hebt je Master succesvol afgesloten. Je hebt goede studieresultaten behaald, je bent zeer gemotiveerd om een uitstekend advocaat te worden en bereid in jezelf te investeren. Je bent besluitvaardig en ambitieus. Je bent gedreven en gefascineerd door het Intellectueel Eigendomsrecht. Je bent een enthousiast en slagvaardig teamgenoot.

 

De advocaat-stagiair(e) die wij zoeken:

  • heeft 0 tot 4 jaar werkervaring;
  • aantoonbare affiniteit op het gebied van Intellectueel eigendom / ICT;
  • heeft uitstekende studieresultaten behaald in de Master;
  • blinkt uit in schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid, ook in het Engels;
  • beschikt over een praktische en doelgerichte insteek;
  • heeft gevoel voor diplomatie en is sociaal vaardig;
  • gaat voor het belang van de cliënten;
  • toont initiatief en heeft een groot verantwoordelijkheidgevoel; en
  • heeft een zakelijk voorkomen en gevoel voor commercie.

 

Ook beginnend advocaat-medewerkers kunnen in aanmerking komen voor deze positie. Relevante werkervaring is een pré.


Wat mag je van ons verwachten? 

Onze hoogstpersoonlijke aanpak klinkt ook door in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Daarbij mag je veel van ons verwachten. Om de kwaliteit van de begeleiding te waarborgen en de talenten van onze advocaat-stagiair(e)s optimaal te benutten, oefen je onder leiding van een ervaren advocaat, de patroon, de praktijk uit. Zo kun je de stageperiode zo succesvol mogelijk doorlopen en word je in de gelegenheid gesteld om je als persoon en als professional te blijven ontwikkelen.

 

Eenmaal binnen bij Holla Advocaten volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. De door de Orde voorgeschreven permanente opleiding is wat ons betreft de ondergrens. We stimuleren en ondersteunen je bij het volgen van een specialisatieopleiding. Naast de vakinhoudelijke cursussen, besteden we aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat en kan je worden begeleid door een externe coach. Op deze manier bereid je jezelf voor op de volgende stap in je carrière.

 

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega’s een prettig team vormen.


Solliciteren?

Spreekt onze hoogstpersoonlijke aanpak je aan en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master), je scriptie en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) via onze website www.binnenbijholla.nl aan de afdeling HR.

 

Direct solliciteren? Klik hier. In geval van vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 073 -61 61 100 of mail naar hr@holla.nl.

 

Solliciteren kan tot 4 maart 2017.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Holla Advocaten

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.