Juridisch Medewerker

Werkgever
Algemene Onderwijsbond
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime
Referentienummer
Algemene Onderwijsbond

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De Algemene Onderwijsbond is met circa 84.000 leden de grootste bond in alle onderwijssectoren van basisschool tot en met hbo. De bond is aangesloten bij de FNV en heeft een dubbele doelstelling: belangenbehartiging van het onderwijspersoneel en van het onderwijs.

Functieomschrijving

Op de afdeling Algemeen Juridische Dienstverlening op het hoofdkantoor van de AOb aan de Sint Jacobsstraat 22 in Utrecht is een vacature voor een

Juridisch Medewerker

0,8-1,0 fte, bepaalde tijd


De afdeling
De afdeling Algemeen Juridische Dienstverlening behartigt de individuele en collectieve belangen van leden of groepen van leden op rechtspositioneel en/of arbeidsvoorwaardelijk terrein door advisering, voorlichting en rechtsbijstand. Op de afdeling werken in totaal zo’n 30 juristen, juridisch medewerkers en advocaten. Daarbij is er een secretariaat met 7 personen.

De functie juridisch medewerker
De juridisch medewerker behartigt zelfstandig de rechtspositionele belangen van leden o.a. door het geven van advies en voorlichting, het beantwoorden van brieven over arbeidsrecht en uitkeringen alsmede het zelfstandig voeren van bezwaarprocedures en het voorbereiden van beroepsprocedures.

Functie-eisen

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je enkele jaren ervaring hebt met het zelf behandelen van dossiers en dat je een HBO-opleiding sociaal juridische dienstverlening hebt dan wel een studie Nederlands recht met specialisatie arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en/of bestuursrecht. Verder is het belangrijk dat je goed onder druk kunt werken en dat je de juiste balans weet te vinden tussen een goed juridisch inzicht en een klantgerichte en pragmatische instelling. Tenslotte ben jij iemand met wie wij prettig zullen kunnen samenwerken. De functie specifieke competenties zijn: besluitvaardigheid, communicatie, plannen en organiseren, probleemanalyse en stressbestendigheid.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor een jaar. Het salaris bedraagt minimaal € 3.044,- en maximaal € 4.220,- bruto per maand (salarisklasse VII; peildatum 2016). Daarbij komt nog 8,333% vakantietoeslag en 8,333% eindejaarsuitkering. De AOb heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat werk en privé goed te combineren zijn, zoals: 196 vakantie-uren, 2 weken vaderschapsverlof, levensfasebudget, deels betaald ouderschapsverlof enz. De pensioenpremie (aan PFZW) wordt voor 75% betaald door de werkgever. Overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao. De mogelijkheid bestaat dat aansluitend het contract wordt verlengd. De mogelijkheid bestaat dat direct of na verlenging een contract voor onbepaalde tijd wordt aangeboden.

Indien je nadere informatie wenst over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marcel Crum (hoofd AJD), telefoon 030 – 2989242. Informatie over de sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden is verkrijgbaar bij Ineke Kingma, personeelsadviseur, telefoon 030 – 2989115, of bij Frits de Raadt, medewerker personeelszaken (afwezig tot 27 maart), telefoon 030-2989286.

Interesse in de vacature juridisch medewerker
Indien je de gevraagde ervaring hebt en ook aan de overige functie eisen voldoet, ontvangen we graag je sollicitatiebrief met cv, vóór 6 april via onze sollicitatiepagina , of door te klikken op de Solliciteer button ter attentie van Ineke Kingma.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldTrefwoorden: Juridisch, Legal, Juridische Dienstverlening, Recht, Rechten, Arbeidsrecht, Sociaal Verzekeringsrecht, Bestuursrecht, Sociaal Juridische Dienstverlening, SJD

Bezoek www.aob.nl voor meer informatie over de vacature Juridisch Medewerker of solliciteer online op de vacature Juridisch Medewerker.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Algemene Onderwijsbond

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.