Medior Jurist

Werkgever
CZ
Plaats
Tilburg
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

CZ heeft voor haar locatie in Tilburg een vacature voor een

Medior Jurist

38 uur per week

Functieomschrijving Medior Jurist
Je komt te werken bij het team Bedrijfsjuridisch Advies binnen de afdeling Juridische Zaken. Je adviseert en ondersteunt diverse divisies binnen CZ en om hen continu de gewenste kwaliteit te kunnen leveren houd je daarom op de hoogte van ontwikkelingen op je eigen vakgebied, de CZ-organisatie, de zorgsector en de toezichthouders. De invulling van je functie is breed en gevarieerd. Zo ga je je bezig houden met het opstellen en beoordelen van contracten, adviseren over verbeteringen in beleidstoepassing, administratieve processen en geef je voorlichting over relevante wetgeving.

In deze functie krijg je een unieke kans om je stempel te zetten op de verdere ontwikkeling van de afdeling Juridische Zaken binnen de organisatie. CZ is een ambitieuze en veranderende organisatie die aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling. De rol van jurist geeft je hierbij de mogelijkheid om op zowel teamniveau als ook op persoonlijk vlak je successen te behalen.

Functie-eisen

Iemand die er plezier in heeft om zijn of haar horizon te verbreden op een terrein met veel dynamiek: de wereld van de zorg is bijna dagelijks in het nieuws. Je bent proactief en een zelfstarter. Naast je juridische achtergrond blijkt uit je opleiding en/of ervaring dat je affiniteit hebt met de zorg en privacyrecht. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en je beweegt je makkelijk op alle niveaus in onze organisatie. Je bent in staat om je rol als jurist op de kaart te zetten, waarbij je structureel oog hebt voor de relatie met je interne (potentiële) klanten. Als het nodig is ben jij degene die knopen kan doorhakken. Jouw adviezen zijn praktisch goed bruikbaar.

Jij biedt ons:

  • Een succesvol afgeronde WO-opleiding Nederlands recht;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van juridische advisering, bij voorkeur in de zorg;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Een flexibele en dienstverlenende werkhouding;
  • Nieuwsgierigheid en bereidheid jezelf te ontwikkelen;
  • Een veranderingsgerichte en ondernemende mentaliteit;
  • Stevige adviesvaardigheden.

Wij bieden

Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 38 per week. Je bruto jaarsalaris is marktconform (inclusief 8 % vakantietoeslag en 8,5 % eindejaarsuitkering). De secundaire arbeidsvoorwaarden daarbij zijn een aantrekkelijke aanvulling op je basissalaris.
Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier, door te klikken op de solliciteer button.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeske Louer, Manager, telefoonnummer 06 53 75 24 92.

Overige informatie
Wij bieden een gezonde balans tussen werk en privé, waarbij aandacht is voor de vitaliteit van jou als medewerker. CZ past 'Het Nieuwe Werken' toe, waarbij thuiswerken en flexibel werken tot de mogelijkheden behoren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!Trefwoorden: Vacature Juridisch Tilburg, Vacature Jurist Noord-Brabant, Juridische, Bedrijfsjurist

Bezoek www.czjobs.nl voor meer informatie over de vacature Medior Jurist of solliciteer online op de vacature Medior Jurist.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

CZ

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.