Jurist Milieurecht (schaal 10) - 2017-068

Werkgever
DCMR Milieudienst Rijnmond
Plaats
Schiedam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Inkooporder PO-2017-1239

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Als er één organisatie een uitdagende werkgever is, dan is het wel de DCMR, de milieudienst van het Rijnmondgebied. Elke dag opnieuw zetten wij alles op alles om 1,2 miljoen mensen veilig en leefbaar te laten wonen en werken in een gebied met een van de grootste havens ter wereld en risicovolle industriële complexen. Dat is dus balanceren voor gevorderden, want eenvoudige antwoorden zijn er niet.

Functieomschrijving

Kunnen wij blindvaren op jouw juridisch en beleidsmatig advies?


Jij kunt ons daarbij helpen als:

Jurist Milieurecht (Schaal 10


Wat ga je doen als Jurist Milieurecht?
Onze managers, vergunningverleners en adviseurs moeten kunnen blindvaren op onze juristen. Want ons werk heeft zich verbreed en is toegenomen. En dat biedt perspectief voor een gedreven jurist zoals jij. Jouw ervaring met de milieuwetgeving gebruik je om bij te dragen aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe regelgeving. Daarin verpak je altijd de laatste juridische ontwikkelingen. Je werkt daarnaast aan bezwaar- en beroepsprocedures en doet dat scherp en standvastig. Over bestuurlijk gevoelige aspecten schakel je snel met het management. Je bent onderdeel van onze Afdeling Reguleren en Advies (RENA), de afdeling die zich bezighoudt met het verlenen van omgevingsvergunningen.

Functie-eisen

Natuurlijk werk je vlekkeloos: op tijd en onberispelijk. En je communicatie? Helder en gericht op samenwerking. Je bent zelfstandig, verbindend en vindingrijk. Je houdt ervan om te vernieuwen, deelt je kennis actief en weet collega’s en externe partners makkelijk mee te nemen. Je weet je invloed op een positieve en juridisch verantwoorde manier aan te wenden. Bijvoorbeeld wanneer juridische grenzen en bestuurlijke wensen lastige dilemma’s opleveren. Je bent altijd, en vooral dan, gedreven om tot een optimaal juridisch resultaat voor de DCMR te komen. Het is daarnaast prettig als je meeneemt:
  • Een afgeronde WO-master op juridisch gebied;
  • Kennis van de nationale en Europese milieuregelgeving;
  • Zicht op toekomstige ontwikkelingen op je vakgebied;
  • Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
Voor recent afgestudeerde juristen met enige juridische werkervaring en aantoonbare interesse in het milieurecht, is deze vacature een ideale start.

Wij bieden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een gemotiveerd team met ervaren collega’s. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, maximaal € 3.965,53 bruto per maand op basis van 36 uur per week. De CAP (rechtpositieregeling van de provincies) is van toepassing op deze functie. In lijn met deze regeling ontvang je een Individueel Keuzebudget van tenminste 20% naast het maandsalaris. (http://www.ipo.nl/beleidsvelden/werkgeverszaken/individueel-keuzebudget) Ook hanteert de DCMR flexibele werktijden.
Het bureauhoofd, Willem de Leeuw van Weenen (telefoon 010 - 2468 611, e-mail: willem.deleeuwvanweenen@dcmr.nl) verstrekt graag meer informatie over deze functie. Weet je genoeg? Richt je brief en cv, onder vermelding van vacaturenummer 2017-068, aan de DCMR Milieudienst Rijnmond, bureau Personeel en Organisatie. Dit kan via ons sollicitatieformulier, door te klikken op de solliciteerbutton:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Juridisch, Jurist, Juridische, Milieurecht, Overheid

Bezoek www.dcmr.nl voor meer informatie over de vacature Jurist Milieurecht (schaal 10) - 2017-068 of solliciteer online op de vacature Jurist Milieurecht (schaal 10) - 2017-068.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.