Business Manager bij DPA Compliance & Risk

Werkgever
DPA Beheer
Plaats
BUSSUM
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Overig
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
4011

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

DPA Compliance & Risk is dé koploper binnen de specialistische arbeidsmarkt van Compliance Professionals. In een paar jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de topspelers binnen deze markt. Door onze specifieke focus, hebben wij een actuele en uitgebreide kennis van de ontwikkelingen binnen de (financiële) markt. Daarnaast hebben wij een grote persoonlijke betrokkenheid zowel bij onze professionals als onze opdrachtgevers. Onze manier van werken heeft zich inmiddels vertaald in een ijzersterk netwerk en bewezen trackrecord.

DPA Compliance & Risk is onderdeel van het beursgenoteerde DPA NV. De cultuur wordt gekenmerkt door korte lijnen, veel zelfstandigheid en vrijheid. Bij DPA Compliance & Risk staat persoonlijke en lange termijn samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers hoog in het vaandel.


Functieomschrijving

Als Business Line Manager ben je verantwoordelijk voor de zowel recruitment als acquisitie, wat moet leiden tot de uiteindelijke bemiddeling van de juiste Compliance Professional (van junior tot senior) bij de opdrachtgever. Duurzame relaties opbouwen en onderhouden met (potentiële) opdrachtgevers zijn hierbij uitgangspunt. Naast het intensief onderhouden van het bestaande netwerk van (potentiële) opdrachtgevers, breid je dit proactief uit. Je bent hierin creatief en kansen ontgaan je niet.

Je fungeert als sparringpartner voor opdrachtgevers voor wat betreft benodigde compliance profielen bij  onderhavige compliance vraagstukken. Je kent de markt en volgt de ontwikkelingen in het compliance vakgebied op de voet.

Daarnaast onderhoud je je netwerk van Compliance Professionals en ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en adviseren van de bemiddelde Compliance Professionals. Voor de professionals die bij DPA Compliance & Risk in dienst zijn, ben je verantwoordelijk voor de gehele HR cyclus (o.a. evaluatie en beoordeling, fieldmanagement) en begeleid je ze in hun ontwikkeling.

Functie-eisen

  • Minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke rol voor de financiële dienstverlening
  • Ervaring met Risk is een pré
  • Servicegericht, enthousiast en flexibel
  • Een stevige persoonlijkheid die weet te overtuigen
  • Resultaatgericht met oog voor kwaliteit
  • Afgeronde HBO/WO opleiding

Wij bieden

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (vast en variabel)
  • Een gedreven, professioneel en enthousiast team met een zeer prettige werksfeer
  • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid  

Mail graag je CV en motivatie naar wineke.krull@dpa.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wineke Krull op 06 55 87 50 03.

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature Business Manager bij DPA Compliance & Risk of solliciteer online op de vacature Business Manager bij DPA Compliance & Risk.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

DPA Beheer

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.