All Round Legal Counsel Financiële Instelling

Werkgever
DPA Legal
Plaats
AMSTERDAM
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
6422

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een financiele instelling in Amsterdam.  Je komt te werken in een klein team van juristen, waar jij als enige jurist de focus hebt op alle bedrijfsjuridische aspecten van de onderneming. De organisatie heeft een ambitieuze groeistrategie en zoekt werknemers die daar aan bij willen dragen. 

Functieomschrijving

Je krijgt een breed takenpakket toebedeeld. Je bent verantwoordelijk voor alle bedrijfsjuridische aspecten binnen de onderneming. Je moet hierbij denken aan het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van diverse overeenkomsten. Daarnaast adviseer je de organisatie op vermogensrechtelijk- en ondernemingsrechtelijk vlak. Ook draag je zorg voor het juridische beleid van de organisatie, waarbij je kunt denken aan het opstellen van toetsingskaders en monitoren van regulatory compliance en rapportage daarvan.

 

Je bent het aanspreekpunt bij geschillen en begeleidt juridische procedures. De organisatie is erg actief in overnames van kleinere partijen en jij speelt hierin een belangrijke rol. Jij coordineert hiervoor de due diligence en adviseert het bestuur. Indien externe juridische adviseurs en advocatenkantoren betrokken zijn stuur jij hen aan. Je bent daarnaastop de hoogte van relevante wet-en regelgeving en kunt deze vertalen naar de organisatie. 

Functie-eisen

Je bent zelfstandig en kunt meerdere pannen tegelijk op het vuur houden. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht en communicatief sterk. Verder heb je;

-  WO diploma, bij voorkeur (Nederlands) recht;

Rond de 5 jaar werkervaring, bij voorkeur bij een financiele instelling;

Ervaring met vermogens-  en ondernemingsrecht in brede zin;

Ervaring met het begeleiden van overnames en het uitvoeren van due diligence;

Ervaring met het het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van diverse commerciele- en inkoopcontracten;

Affiniteit met financiele dienstverlening en kennis van financieel toezicht;

 Kennis van en ervaring met arbeidsrecht en IP recht.

 

-        

Wij bieden

Het salaris voor deze functie is marktconform en de opdrachtgever heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Het betreft een fulltime functie.  

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature All Round Legal Counsel Financiële Instelling of solliciteer online op de vacature All Round Legal Counsel Financiële Instelling.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.