Legal Counsel Financial Markets bij Rabobank via DPA Legal

Werkgever
DPA Legal
Plaats
UTRECHT
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
6615

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Rabobank is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste financiële dienstverlener van Nederland. Binnen Rabobank ligt de nadruk op financiële dienstverlening in de meest brede zin van het woord. Vanwege de coöperatieve wortels van Rabobank wordt door middel van samenwerking gefocust op het boeken van de beste resultaten.

Het Secondary Markets & Network Support Team is een van de twee teams binnen de divisie Legal Financial Markets. Legal Financial Markets is op haar beurt weer onderdeel van Legal Rabobank, waar op dit moment zo’n 140 juristen werkzaam zijn. Binnen het SMNT werken ca. acht juristen en drie juridisch assistenten. Binnen het team wordt hard gewerkt en wordt er inhoudelijk gezien veel van je gevraagd. Tegelijkertijd bestaat er veel ruimte voor prettige, collegiale samenwerking en wordt humor erg gewaardeerd!

Functieomschrijving

Als Legal Counsel Financial Markets zul je aan de slag gaan in het Secondary Markets Team (SMT) van Rabobank. Je gaat een brede rol vervullen waarbij je o.a. deel gaat uitmaken van verscheidene projecten die toezien op de implementatie van wet- en regelgeving in de Rabobank Groep. Daarnaast vervul je een rol op het gebied van derivatentransacties en houd je je bezig met het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van bijbehorende overeenkomsten. Als Legal Counsel Financial Markets wordt bovendien van je verwacht dat je meedenkt over allerhande beleidsvraagstukken, dat je het leuk vindt om bovenop de meest recente marktontwikkelingen te zitten en dat je er naar uit kijkt relevante kennis te delen met collega’s uit je eigen team en andere teams.

Functie-eisen

Je bent een ambitieuze jurist met overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen. Daarnaast voel je je als een vis in het water binnen een internationale, dynamische werkomgeving en heb je bovendien:

  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Minimaal 3 jaar juridische werkervaring bij een advocatenkantoor, financiële dienstverlener en/of toezichthouder;
  • Kennis van en/of affiniteit met nationaal en internationaal financieel recht (o.a. Wft, EMIR, MiFID en de Benchmark Regulation);
  • Kennis van en ervaring met ISDA documentatie;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wij bieden

Als Legal Counsel Financial Markets binnen het Secondary Markets Team van Rabobank krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er veel ruimte om jezelf op zowel persoonlijk, als zakelijk vlak te ontwikkelen. Bovendien krijg je de kans om werkzaam te zijn vanuit een inspirerend kantoorpand in het centrum van Utrecht.

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature Legal Counsel Financial Markets bij Rabobank via DPA Legal of solliciteer online op de vacature Legal Counsel Financial Markets bij Rabobank via DPA Legal.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.