Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht

Werkgever
DPA
Plaats
BREDA
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
6494

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een hedendaags en regionaal advocatenkantoor waar de advocaten oplossingsgericht te werk gaan. Er wordt veel samengewerkt tussen de verschillende vestigingen en secties van dit leuke kantoor. De focusgebieden zijn onder meer ondernemings-, vastgoed-, arbeids- en letselschaderecht. Clienten zijn vooral in Nederland gevestigd maar bevinden zich ook over de landsgrenzen. De advocaten zijn naast jurist ook ondernemer en denken mee met hun cliënten. Betrokkenheid speelt een grote rol. De opdrachtgever is betrokken in de regio Brabant, niet alleen voor de ondernemers maar ook voor de samenleving. Binnen het ondernemingsrecht houdt het kantoor zich bezig met fusies en overnames, samenwerkingsverbanden, aansprakelijkheden en overeenkomsten. Tevens houden de advocaten rekening met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van intellectueel eigendom en privacy wetgeving. Cliënten kunnen rekening houden met een aanpak die werkt in de praktijk.

Functieomschrijving

De Brabantse opdrachtgever is volop in ontwikkeling en wil daarom uitbreiden met een Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht die toe is aan een tweede stap in zijn of haar carrière. Je zal je vooral bezig houden met het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord. Je zal te maken krijgen met nationale- en internationale fusies en overnames, geschillen binnen besloten verhoudingen maar ook met faillissements- en insolventiezaken aangezien er meedere curatoren werkzaam zijn binnen dit Brabantse kantoor. Naast het juridisch inhoudelijke werk wordt er van je verwacht dat je het leuk vindt om commercieel bezig te zijn en dat je de ambitite hebt om je cliënten kring op te bouwen of uit te breiden.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Minimaal 4 jaar (maximaal 7 jaar) werkervaring als advocaat op het gebied van ondernemingsrecht, bij voorkeur in een faillissementspraktijk;
  • Woonachtig in - of plannen om te verhuizen naar - Brabant;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ambitieus en leergierig;
  • Teamplayer;
  • Commercieel talent.

Wij bieden

  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede work/life balance.

 

 

 

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht of solliciteer online op de vacature Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

DPA

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.