Juridisch Adviseur M/V

Werkgever
Gemeente Raalte
Plaats
Raalte
Regio
Overijssel
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Parttime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om te zorgen dat het een feestje blijft, moet de gemeente zich bewust ontwikkelen in de richting die Raalte nodig heeft. We willen werken voor de samenleving in een respectvolle vertrouwensrelatie. Gewaardeerd partnerschap noemen wij dat. En ook al sta je soms tegenover elkaar, je moet daarna wel weer samen door één deur. Ons juridisch cluster staat dagelijks klaar om collega’s daarbij te helpen.

Gemeente Raalte heeft een vacature voor een

 

Juridisch Adviseur M/VWat ga je doen als Juridisch Adviseur?
Jij komt 32 uur per week bij ons werken. Je maakt met vijf collega’s deel uit van het juridisch cluster in het Team Advies. Jouw achtergrond kan in de kern juridisch zijn. Maar je kunt ook prima een bestuurskundige zijn die zich in studie en werk breed juridisch heeft ontwikkeld. Belangrijk is dat je ervaring hebt in een dienstverlenende rol in een bestuurlijke omgeving. Jouw opdracht is te zorgen dat de gemeente een gezonde balans hanteert van consequent en oplossingsgericht werken, met name in de relatie met inwoners en ondernemers. Jij neemt regeltjes niet als uitgangspunt maar denkt juist mee vanuit de intentie van de partijen die iets willen realiseren. Al zijn er grote tegenstellingen of lijkt iets een onmogelijke puzzel, jij zet graag een stap extra om te kijken hoe het wél kan. En jij verzint daarbij niet alles zelf maar haalt kennis en slimme oplossingen van buiten. Met jouw brede blik help jij de gemeente om op strategisch niveau keuzes te maken in soms unieke en complexe uitdagingen.

Functie-eisen

Een nieuwsgierige, creatieve, oplossingsgerichte, zelfverzekerde teamspeler die risico’s niet uit de weg gaat, open en helder communiceert en dankzij humor en verbindend gedrag ook bij lastige kwesties de klus klaart met behoud van relatie.

Wij bieden

In deze functie mag jij samen met ons groeien en laten zien dat je een smaakmaker bent. We zijn een compacte, vrij platte organisatie dus je staat dicht bij het bestuur en mag conceptueel meedenken aan de voorkant van beleid. We staan open voor jouw visie en expertise bij het uitwerken van concrete plannen die samenhangen met onze toekomstambities, zoals de verduurzaming van de economie en samenleving. We laten je niet zwemmen maar maken je snel wegwijs. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.Deze vaste baan beslaat 32 uur in de week en wordt beloond vanuit functieschaal 10.

Solliciteren op de functie van Juridisch Adviseur
Heb je zin om op de koffie te komen? Laat dan je CV en motivatie vóór 4 juli 2017 achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

De gesprekken zijn gepland op 10 en 12 juli.

Wil je eerst meer weten? Bel juridisch adviseur Jeanet van Olst via 0572-347799.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Juridisch, Juridisch Advies, Juridische Adviseur, Bestuurskunde, Overheid, Gemeente

Bezoek www.raalte.nl voor meer informatie over de vacature Juridisch Adviseur M/V of solliciteer online op de vacature Juridisch Adviseur M/V.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.