Secretaris Bezwaarschriftencommissie

Werkgever
Provincie Flevoland
Plaats
Lelystad
Regio
Flevoland
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Parttime
Referentienummer
Provincie Flevoland

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Word jij onze nieuweSecretaris Bezwaarschriftencommissie

(0,6 fte)Jouw toekomstige baan:
Je bent de secretaris bezwaarcommissie van de algemene kamer. De algemene kamer behandelt bijvoorbeeld bezwaren met betrekking tot de Wet Natuurbescherming, Handhaving, Wabo, Wob of (Europese) subsidies. De secretaris begeleidt de bezwaarprocedure, organiseert pre-mediation, stelt het procesdossier samen, organiseert hoorzittingen, schrijft het advies en onderhoudt contact met de betrokken partijen.

Naast de algemene kamer is er een personele kamer met een eigen secretaris. Daarnaast verricht je een aantal algemene juridische taken. Bijvoorbeeld het voeren van verweer bij beroep- en hoger beroepzaken op het terrein van de afdeling. Je ondersteunt de klachtenfunctionaris en voert verweer bij zaken van de Nationale Ombudsman. Verder geef je juridisch advies en neem je deel aan projecten op het terrein van algemeen bestuursrecht.

Functie-eisen

Je beschikt over een proactieve houding. Je bent uitstekend in staat om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Je bent flexibel en een verbinder. Als secretaris ben je zonder meer klant- en resultaatgericht en kun je snel schakelen. Je bent sterk in probleemanalyse en kan omgaan met tijdsdruk. Vanzelfsprekend beschik je over competenties als analytisch vermogen en een goede schrijfvaardigheid. Ervaring als juridisch adviseur of commissiesecretaris bij een overheidsorgaan is vereist.

Wat breng je mee:
Je hebt een relevante opleiding bij voorkeur een doctoraal Nederlands Recht. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en ervaring als secretaris van een bezwaarcommissie. Je beschikt over een ruime kennis van het algemeen bestuursrecht en je bent communicatief en gewend om zelfstandig te werken in goede afstemming met collega’s.

Wij bieden

Uitdagend werk, leuke collega’s en een dynamische omgeving Een organisatie met een relatief kleine omvang en een informeel karakter Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.181,77 en maximaal € 4.545,42 bruto per maand (schaal 11) bij een 36-urige werkweek Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 20% bovenop je maandelijkse salaris.Interesse? Reageer dan vóór 20 februari 2017 via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je terecht bij Maria Overmars, hoofd afdeling BDO, via 0320 - 265 799.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek flevoland.nl voor meer informatie over de vacature Secretaris Bezwaarschriftencommissie of solliciteer online op de vacature Secretaris Bezwaarschriftencommissie.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.