Senior Jurist

Werkgever
Provincie Flevoland
Plaats
Lelystad
Regio
Flevoland
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Provincie Flevoland

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De afdeling Bestuurs- en Directieondersteuning adviseert en ondersteunt op het gebied van bestuurlijke en juridische zaken en concern control. Onze bestuursadviseurs verzorgen een deel van de communicatie, adviseren de gedeputeerden en zijn woordvoerder voor Gedeputeerde Staten. Daarnaast organiseren en begeleiden we bezoeken van leden van het Koninklijk huis en hoogwaardigheidsbekleders. We zorgen voor de benoemingen van onze Burgemeester en Koninklijke onderscheidingen.

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe

Senior Jurist

(1,0 fte)

Jouw toekomstige baan:
Jij gaat aan de slag met de Wet bescherming persoonsgegevens / Algemene verordening gegevensbescherming, Wet basisregistratie persoonsgegevens en de Wet openbaarheid van bestuur / Wet open overheid en Informatieveiligheid. Als onze nieuwe jurist volg je actief de ontwikkelingen m.b.t. genoemde wetgeving. Daarnaast ontwikkel je beleid en procedures en geef je advies en informatie over toepassing van de wetgeving. Ook behandel je de binnenkomende WOB verzoeken en stel je bewerkersovereenkomsten op. Tot slot neem je deel aan projecten.

Functie-eisen

Je bent een proactieve jurist en in staat om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Je bent flexibel, sterk in probleemanalyse en kunt omgaan met tijdsdruk. Als jurist ben je zondermeer klant- en resultaatgericht en kun je snel schakelen. Vanzelfsprekend beschik je over competenties als analytisch vermogen en een goede schrijfvaardigheid. Je hebt kennis van en ervaring met het algemeen bestuursrecht, waaronder Wob, en met privacywetgeving. Je hebt een afgeronde academische opleiding bij voorkeur WO Nederlands Recht. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ervaring met beleidsprocessen en beleidsmatige advisering.

Wij bieden

  • Uitdagend werk, leuke collega’s en een dynamische omgeving;
  • Een organisatie met een relatief kleine omvang en een informeel karakter;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.626,37 en maximaal € 5.180,53 bruto per maand (schaal 12) bij een 36-urige werkweek;
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 20% bovenop je maandelijkse salaris.

Interesse? Reageer dan vóór 3 mei 2017 via het sollicitatieformulier.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijflevoland.nl of neem contact op met Maria Overmars, hoofd afdeling BDO, telefoon 0320-265 799.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Bezoek flevoland.nl voor meer informatie over de vacature Senior Jurist of solliciteer online op de vacature Senior Jurist.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.