Jurist / Advocaat

Werkgever
van Schie Advocatuur
Plaats
Haarlem
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO, HBO+
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Van Schie Advocatuur

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Van Schie Advocatuur is een gespecialiseerd advocatenkantoor gevestigd aan de Spaarndamseweg 82 te Haarlem. Als jong kantoor zijn we een van de grote spelers op het gebied van bouwrecht, aansprakelijkheidsrecht, ruimtelijke ordening en onteigeningsrecht in Nederland.

Functieomschrijving

Onze cliënten zijn zowel overheidsinstellingen als toonaangevende bedrijven en projectontwikkelaars. Onze adviserende rol en de procespraktijk dekken het gehele proces vanaf verwerving tot aan de realisatie.

Voor onze organisatie te Haarlem zoeken wij op korte termijn een talentvolle

 

Jurist / Advocaat

Functie-eisen

Wij vragen HBO werk- en denk niveau met enige relevante werkervaring, bij voorkeur een afgeronde beroepsopleiding /stage binnen de advocatuur, en een grote mate van zelfstandigheid.

Wij bieden

Wij bieden een boeiende baan in een compact team en hij of zij krijgt de mogelijkheid onze cliënten bij te staan op het gebied van ruimtelijke ordeningsrecht en milieurecht.Ben je geïnteresseerd en heb je affiniteit met innovatief ondernemerschap toon dan initiatief en laat een korte brief en CV achter via onze sollicitatiepagina of door te klikken op de Solliciteer button.

Kijk voor meer informatie op www.vanschieadvocatuur.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek www.vanschieadvocatuur.nl voor meer informatie over de vacature Jurist / Advocaat of solliciteer online op de vacature Jurist / Advocaat.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.