Notarieel Secretaresse

Werkgever
Virion Consult i.o.v. Arcagna
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een private cliënt boutique gespecialiseerd in (inter)nationale fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en hun familiebedrijven. Vanwege de groei van het kantoor en een beoogde uitbreiding van het notariaat in Amsterdam is het kantoor op zoek naar een notarieel secretaresse.

Functieomschrijving

Virion Consult is voor Arcagna in Amsterdam exclusief op zoek naar een

Notarieel Secretaresse

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk nichekantoor dat zich vanuit Amsterdam en Rotterdam exclusief richt op de geïntegreerde fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers (private clients).

Wat ga je doen als Notarieel Secretaresse?
Als notarieel secretaresse ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening aan cliënten. De focus van je werkzaamheden ligt op het opstellen van (concept) akten en bijbehorende stukken, maar ook het contact onderhouden met cliënten en overige secretariële werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van correspondentie, agendabeheer, postafhandeling, archivering en behandeling van telefoonverkeer. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in het familierecht en ondernemingsrecht.

Functie-eisen

De gedreven notarieel secretaresse die wij zoeken heeft een mbo+ werk- en denkniveau (bijvoorbeeld opleiding mbo-secretarieel met een cursus notarieel secretaresse), aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt kennis van MS Office en beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een accurate en zeer discrete werkhouding en daarnaast ben je heel dienstverlenend. Je bent teamgericht en vindt een goed (formeel en informeel) contact met je collega’s belangrijk. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk en bent bereid langer door te werken indien nodig. Je bent fulltime beschikbaar (4 dagen is bespreekbaar).

Wij bieden

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gradi van Ittersum, HR Adviseur, telefoon 06- 330 53 684.

Interesse in de functie van Notarieel Secretaresse?
Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Een Persoonlijk Profiel Analyse maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Notarieel, Recht, Secretaresse, Secretarieel, Dienstverlening, vacature Amsterdam

Bezoek www.virion.nl voor meer informatie over de vacature Notarieel Secretaresse of solliciteer online op de vacature Notarieel Secretaresse.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.