Fiscaal / Juridisch Manager

Werkgever
Virion Consult
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd en onafhankelijk fiscaal en juridisch kantoor dat vermogende families en particulieren adviseert. Als nichekantoor richt het bedrijf zich op de geïntegreerde juridische en fiscale advisering aan cliënten over hun vermogen en het familiebedrijf. Als expert in de private cliënt praktijk streeft het kantoor naar de beste dienstverlening. Nationaal en internationaal. Het belang van de cliënt staat daarbij altijd voorop.

Binnen de praktijk van Tax and Legal Butlering worden cliënten op dagelijkse basis bij gestaan. Als onafhankelijke belangenbehartiger die kritisch meedenkt en regelt, begeleidt onze opdrachtgever de cliënt om regie te voeren over de (familie)belangen. Dat geeft de cliënt overzicht en controle.

Functieomschrijving

Voor een klein, onafhankelijk en sterk groeiend Tax and Legal family office in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een zeer professionele en gedreven

Fiscaal / Juridisch Manager


Deze vacature betreft een uitbreiding van een zeer hoogwaardig en professioneel team, waarin integriteit, respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.


Wat ga je doen als Fiscaal / Juridisch Manager?
Als fiscaal/juridisch manager werk je zeer zelfstandig binnen een team van vijf medewerkers. Daarnaast werk je samen met specialisten binnen en buiten het kantoor (advocaten, belastingadviseurs en notarissen). Je bent in staat de juridische en fiscale facetten van (het vermogen van) de familie te analyseren en documenteren, op inzichtelijke wijze te ordenen en bij te houden. Je signaleert goed en tijdig welke aspecten door specialisten opgepakt dienen te worden. Je kijkt vooruit en anticipeert op regelgeving.

Functie-eisen

Je hebt een HBO/Universitaire studie afgerond en minimaal vijf jaar relevante werkervaring op een gerenommeerd advocaten-, belastingadvies-, notaris- of trustkantoor of in het bedrijfsleven. Je hebt ervaring met zowel het juridische als het fiscale. Een pré is ervaring met estate planning, fiscale structurering en internationale context. Naast je vakkennis en techniek, sta je voldoende dicht bij de belevingswereld van vermogende families en particulieren.

Je bent gemotiveerd om met een klein team verder te bouwen aan de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie. Je neemt verantwoordelijkheid, bent gedreven, denkt logisch en praktisch na en hebt een hands on mentaliteit. Je plant je werk goed en zelfstandig en je bent integer en discreet in de uitoefening van je vak. Je bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk foutloos uit te drukken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week in Amsterdam.

Wij bieden

Wij bieden je een stimulerende en uitdagende werkomgeving, waar korte lijnen en de onderlinge relatie belangrijk worden gevonden. Je krijgt de kans te werken in een multidisciplinaire en grensoverschrijdende praktijk, waar kwalitatief op het hoogste niveau wordt geadviseerd en een bijzondere clientèle wordt bediend. Ons kantoor is een “lerende” organisatie, die aandacht heeft voor individuele ontwikkeling van haar medewerkers. Maatwerk vinden wij essentieel, zowel voor jouw inhoudelijke opleiding als je persoonlijke ontwikkeling. Op termijn bestaat de mogelijkheid medebestuurder van de trust te worden.

Je ontvangt een motiverend salaris, in lijn met jouw ervaringsniveau en talenten.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gradi van Ittersum, HR Manager, telefoon 06- 330 53 684.

Solliciteren op de functie van Fiscaal / Juridisch Manager
Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

Een Persoonlijk Profiel Analyse maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Fiscaal, Fiscale, Juridisch, Juridische, Finance, Financieel, Manager, Management, Fiscaal Manager, Juridisch Manager, paralegal, legal, taks, trust en trustkantoor, notarieel, recht, belastingadviseur, estate planner, estate planning

Bezoek www.virion.nl voor meer informatie over de vacature Fiscaal / Juridisch Manager of solliciteer online op de vacature Fiscaal / Juridisch Manager.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Virion Consult

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.