Bedrijfsjurist

Werkgever
Intertoys
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Handel, Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

In een écht speelse organisatie vind je speelse mensen. Toegegeven, recht is soms ook heel serieus, en daarom zoeken wij een collega met een speels karakter die ook scherp, serieus en doortastend kan zijn.

 
Wij zoeken:

Als ervaren Bedrijfsjurist bij Intertoys werk je in een dynamische omgeving in een breed juridisch veld. Je rapporteert aan de CFO, en werkt nauw samen met alle andere afdelingen binnen de organisatie. Je ondersteunt, en bent de sparring partner voor, o.a. de teams bij Winkeloperatie, eCommerce, Category Management en Marketing & Formule. Je vindt het leuk om samen met je collega Bedrijfsjurist nauwkeurige vastlegging en dossiervorming op te zetten en bij te houden.

 

Jij doet:

Je neemt deel aan gesprekken en onderhandelingen (w.o. franchise gerelateerde zaken), ook als die gaan over commerciële zaken (bijv. inkoop van goederen en diensten). Bij onderwerpen als marketing en communicatie (bijvoorbeeld op het gebied van merkenrecht en intellectueel eigendom) ben je het eerste juridische aanspreekpunt voor de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van verschillende soorten overeenkomsten (inkoopcontracten voor zowel handelsgoederen als niet-handelsgoederen, samenwerkingsovereenkomsten, koop- en verkoopovereenkomsten en financieringsovereenkomsten, etc.). Je zorgt dat de juridische knowhow, correspondentie en (beleids-) documenten worden opgesteld en geborgd zijn binnen de organisatie. Waar nodig ben je betrokken bij de voorbereiding van juridische procedures. Tot slot ben je medeverantwoordelijk voor de corporate housekeeping (w.o. het opstellen van notulen van vergaderingen en juridische besluitvorming en het verzorgen van mutaties bij de KvK).

 

Jij hebt:

Je hebt een universitaire studie Nederlands recht afgerond en hebt minimaal 6 jaar relevante ervaring opgedaan bij een (middel-)groot advocatenkantoor en/of in een soortgelijke functie in het bedrijfsleven. Je hebt ervaring, kennis en affiniteit met intellectuele eigendom, merkenrecht en contractenrecht. Ook ervaring in de retail en het werken met zelfstandige ondernemers zijn belangrijke pré’s. Als Bedrijfsjurist ben je een integere sparringpartner met een goed gevoel voor commerciële en relationele belangen. Je beweegt makkelijk binnen alle lagen van de organisatie en kunt op een natuurlijke manier overtuigen.


Kortom:

Je bent collegiaal, pragmatisch, enthousiast, nauwkeurig, nieuwsgierig en zelf startend.

 

Wij bieden:

Een interessante en uitdagende functie in een speelse organisatie in een dynamische retail-omgeving, waar je daadwerkelijk je stempel kunt drukken op hoe de juridische afdeling en processen er uit gaan zien. Intertoys is momenteel namelijk volop in beweging.  Het is de verwachting dat Intertoys nog voor het eind van 2017 niet langer onderdeel is van Blokker Holding, maar onder Alteri Investors als nieuwe eigenaar verder zal gaan. Voor een aantal functies (w.o. de juridische functie) betekent dit dat deze niet langer centraal door Blokker Holding uitgevoerd worden, maar dat deze zelfstandig binnen Intertoys moeten worden opgebouwd en uitgevoerd.  Dit betekent dat je af en toe écht met je voeten in de modder zult staan, maar de kansen die er liggen zijn mooi en bieden veel perspectief. Door de snel veranderende juridische omgeving wordt er ook van je verwacht dat je up-to-date blijft op het gebied van de laatste ontwikkelingen, en dat je de relevantie daarvan voor Intertoys zelfstandig in kaart brengt en waar van toepassing, al dan niet in projectvorm, succesvol binnen de organisatie implementeert. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe privacywetgeving en de in ontwikkeling zijnde Nederlandse Franchise Code. 

 

Omdat jij ons laat groeien, vinden wij het belangrijk om jou mogelijkheden te bieden om ook (mee) te groeien: wij zullen dus actief met jou meedenken hoe wij jou daarbij kunnen helpen. En als laatste staat jouw werkplek in Amsterdam letterlijk en figuurlijk tussen het speelgoed!

 

Interesse:

Hebben wij jouw aandacht en wil je meer informatie of misschien wel gelijk solliciteren? Dan kun je je vragen of je CV en motivatie sturen naar speelgoed@blokkerholding.nl. De sluitingsdatum van de vacature is 26 november 2017.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Intertoys

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.