Advocaat-medewerker M&A

Werkgever
Meerdere advocatenkantoren in Brabant via ISLEGAL
Plaats
Brabant
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

De opdrachtgever

Voor meerdere advocatenkantoren in Brabant ben ik op zoek naar advocaat-medewerkers M&A. In kleine teams je eigen verantwoordelijkheid krijgen en op hoog niveau juridisch advies verlenen. 

 

Profiel Advocaat-medewerker M&A

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring. 
  • Goede drafting skills. 
  • Voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken. 
  • Enthousiast en hands-on mentaliteit. 
  • Teamspeler.

 

Het aanbod

De arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgevers zijn marktconform. Er heerst een informele en collegiale werksfeer en er is aandacht voor een goede balans tussen werk en privé.

 

Interesse

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Charlotte Kruls per mail via charlottekruls@islegal.nl of op 06-10 40 78 62. Direct solliciteren kan ook door op onderstaande knop te klikken. Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

 

ISLEGAL

Charlotte Kruls, Nick Spenkelink en Remco Abeln zijn de consultants van ISLEGAL. Wij hebben ons vanaf 2001 gespecialiseerd in duurzame arbeidsbemiddeling voor juristen. Plezier in ons werk en de overtuiging dat wij een toegevoegde waarde hebben binnen de juridische arbeidsmarktbemiddeling dragen bij aan ons succes. Met onze manier van werken zijn wij niet gebaat bij een kortetermijnoplossing. En daarmee zijn onze belangen gelijk aan die van jou. Met kennis en enthousiasme ervaren juristen en opdrachtgevers naar de beste match (bege)leiden en oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft, is de motor achter alles wat we doen.

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.