Manager Legal Affairs

Werkgever
Radio Holland via ISLEGAL
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Techniek
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
> 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

De opdrachtgever

Radio Holland: Always There, Everywhere 

Radio Holland is gerenommeerd en bekend in de maritieme industrie als wereldwijde leverancier van oplossingen op het gebied van Navigatie & Communicatie, IT systemen aan boord en ‘Connectivity’ via de maritieme satellietcommunicatie systemen. Daarnaast zorgt Radio Holland voor Service & Onderhoud van de apparatuur aan boord met een team van ervaren technici en remote monitoring centra in Rotterdam, Houston en Singapore. Radio Holland is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar met een ongeëvenaard netwerk van 80 vestigingen langs de wereldwijde scheepvaart routes. Radio Holland levert unieke technische expertise en helpt haar klanten hun schepen efficiënt te managen, kosten (Total Cost of Ownership) te verlagen, te voldoen aan maritieme regelgeving en de schepen varende te houden door zorg te dragen voor altijd werkende apparatuur. 

Vanwege een vervangingsvraag is Radio Holland op zoek naar een Manager Legal Affairs.

 

Manager Legal Affairs

De Manager Legal Affairs is de enig jurist in de organisatie en hierdoor de spil in het web. Radio Holland zit in een transitiefase en is hierdoor aan het veranderen. Van de Manger Legal Affairs wordt verwacht dat je de juridische risico's in kaart brengt, praktische oplossingen biedt en er voor zorg draagt dat deze oplossingen gedragen worden binnen de organisatie. Je werkt nauw en intensief samen met zowel de directie als met diverse collega's in zowel Nederland als in de rest van de wereld en rapporteert aan de CFO. Je geeft proactief adviezen binnen alle geledingen van de organisatie. Als Manager Legal Affairs lever je een bijdrage aan het verder opbouwen van de juridische organisatie en wordt er van je verwacht dat je het juridisch besef binnen de organisatie verder uitbouwt en borgt. Denk hierbij aan onderwerpen zoals (export) compliance, anti bribery en mededingingsrecht. Daarom geef je trainingen aan je collega's om het juridisch besef verder te ontwikkelen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het adviseren over verschillende soorten internationale contracten. 

 

Profiel jurist

  • Minimaal 10 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen het (internationale) bedrijfsleven, als advocaat en/of bedrijfsjurist 
  • Ervaring met verschillende soorten internationale contracten 
  • Goede ondernemingsrechtelijke kennis aangevuld met kennis van (export) compliance, mededingingsrecht, anti bribery 
  • In staat om juridische risico’s in kaart te brengen en heldere adviezen te verstrekken 
  • Ervaring met het geven van trainingen 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift 
  • In staat om in kansen te denken met oog voor de juridische risico’s 
  • Een sterke persoonlijkheid die stevig in zijn/haar schoenen staat en helder communiceert 
  • Pragmatisch, analytisch sterk, proactief en resultaatgericht

 

Het aanbod

Radio Holland biedt een uitdagende baan binnen een professioneel en collegiaal team. Het salaris is marktconform en op basis van relevante werkervaring. Het betreft een fulltime functie.

 

Interesse

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Nick Spenkelink: nickspenkelink@islegal.nl of +31 6 10 98 76 19. Heb je interesse laat me dit dan spoedig doch uiterlijk 21 oktober 2017 weten. 
Direct solliciteren kan ook door op onderstaande knop te drukken.Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

 

ISLEGAL

Charlotte Kruls, Nick Spenkelink en Remco Abeln zijn de consultants van ISLEGAL. Wij hebben ons vanaf 2001 gespecialiseerd in duurzame arbeidsbemiddeling voor juristen. Plezier in ons werk en de overtuiging dat wij een toegevoegde waarde hebben binnen de juridische arbeidsmarktbemiddeling dragen bij aan ons succes. Met onze manier van werken zijn wij niet gebaat bij een kortetermijnoplossing. En daarmee zijn onze belangen gelijk aan die van jou. Met kennis en enthousiasme ervaren juristen en opdrachtgevers naar de beste match (bege)leiden en oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft, is de motor achter alles wat we doen.

 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.