Beleidsmedewerker met hart voor belangenbehartiging

Werkgever
ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen)
Plaats
Lijnden
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit, Overig
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
JPNLSSDSF

Solliciteer op deze vacature

De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) is de grootste, meest toonaangevende werkgeversvereniging binnen de uitzendbranche. Bij de ABU zijn circa 560 intermediairs aangesloten, die voor hun collectieve en individuele belangenbehartiging bij de vereniging terecht kunnen. Niet alleen op het terrein van uitzenden, ook voor payrolling. Er heerst een uitstekende sfeer en er wordt door 30 collega’s in teamverband gewerkt.

De sector is van groot belang voor de Nederlandse arbeidsmarkt en onze economie. Intermediairs helpen jaarlijks ruim 770.000 uitzendkrachten aan werk én zorgen dat duizenden bedrijven en organisaties kunnen beschikken over de noodzakelijke flexibiliteit. De sector is daarmee de grootste werkgever in Nederland.Beleidsmedewerker met hart voor belangenbehartiging m/vHet team Arbeidsvoorwaarden en Juridische Zaken bestaat uit acht professionals die zich bezighouden met onder meer de uitzend-cao, pensioen, de arbeidsvoorwaarden voor vaste medewerkers, kwaliteit & keurmerk, payrolling, arbeidsmigranten, arbeids- en cao-recht. Voor ons team zoeken wij een ervaren beleidsmedewerker.

In deze dynamische functie sta je in het hart van de ontwikkeling van de flexbranche en moet je de commerciële, politieke en maatschappelijke dimensies van flexwerk kunnen verbinden. Je doet dat op een zelfstandige, ondernemende en organiserende manier, op zoek naar vernieuwende manieren om de belangenbehartigende en dienstverlenende rol ten behoeve van de ABU-leden te kunnen vervullen.
 
Je acteert op diverse beleidsterreinen en in verschillende rollen. De aandachtsgebieden kunnen uiteenlopen van het uitzenden van flexmigranten, het detacheren van professionals, tot aan beleidsdossiers als privacy.
Daarnaast volg je wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de flexbranche op de voet. Je werkt samen met leden in de branche. Ook onderhoud je contacten met werkgeversorganisaties, vakbonden, ministeries en politiek. Je begeleidt commissies of werkgroepen en geeft zelfstandig uitvoering aan diverse projecten.

Profiel

  • academisch werk- en denkniveau;
  • relevante werkervaring op het terrein van arbeidsmarkt of arbeidsvoorwaarden;
  • je beschikt over actuele en gedegen kennis op sociale beleidsterreinen;
  • goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en brede maatschappelijke interesse;
  • affiniteit met de flexibele arbeidsmarkt en arbeidsverhoudingen;
  • goed ontwikkeld organiserend en zelfstandig ondernemend/activerend vermogen;
  • je gaat resultaatgericht te werk, neemt verantwoordelijkheid en gaat van daaruit de samenwerking aan;
  • communicatief sterk, overtuigende creatieve en initiërende geest.


Wat wij bieden
Een uitdagende functie in een professionele en dynamische werkomgeving binnen een toonaangevende werkgeversorganisatie. De functie is voor 40 uur per week (parttime is bespreekbaar). De functie kent een salarisschaal van € 2.900 tot maximaal € 4.250 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Meer informatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer dr. M.F.P. (Maurice) Rojer via 020 - 655 82 27 of met mevrouw J.M.C. (Jolanda) Maes-Catto via telefoonnummer: 020 - 655 82 06. Meer informatie over de ABU vind je op www.abu.nl. De ABU is gevestigd in Lijnden.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Meer informatie >>>


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie >>

Contactgegevens

Jolanda Maes-Catto

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.