Bewaarder in opleiding

Werkgever
Kadaster
Plaats
Apeldoorn
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland. En de rechten die daar bij horen, zoals eigendom en hypotheek. Dat geldt ook voor schepen, luchtvaartuigen en (ondergrondse) netwerken. Onze wettelijke taak zorgt voor rechtszekerheid: het is voor iedereen duidelijk wie welke rechten heeft. Samen met andere overheden zorgen we ervoor dat de geografische informatie van Nederland goed te raadplegen is. Dit doen we tegen zo laag mogelijke kosten.

Mede mogelijk gemaakt door jou als Bewaarder in opleiding?

 

Als Bewaarder in opleiding maak je deel uit van een team juridische professionals die een Kadaster brede, juiste invulling van de wettelijke taken van het kadaster borgen, met als basis o.a. de Kadasterwet. Het team borgt daarmee de rechtszekerheid in het registergoederenverkeer (vastgoed, schepen en luchtvaartuigen). Je stuurt functioneel de medewerkers aan van de afdelingen die zich bezig houden met de kadastrale registratie en het uitvoeren van erfdienstbaarheden- en titelonderzoeken (Productie RZ) en het beheer van de daartoe benodigde processen (onderdelen van de afdeling Product- en Proces Beheer). Daarnaast stuur je ook functioneel de medewerkers aan van de afdeling Bezwaren, Klachten en Kwaliteit (BKK). Als Bewaarder in opleiding stel je daartoe bijvoorbeeld handleidingen en instructies op en verzorg je trainingen voor diverse Kadaster-onderdelen, zoals landmeters en Productie Rechtszekerheid. Je draagt op diverse manieren proactief bij aan de ontwikkeling en uitwerking van materiebeleid en de realisatie van de ambities van het Kadaster. Zo vervul je bijvoorbeeld een sturende rol als het gaat om juridische specificaties van de diverse technische vernieuwingen binnen het Kadaster.

De afdeling Juridische Bewaring en Landinrichting (JBL) is een afdeling binnen de directie Landregistratie en Geografie (LG) en bestaat uit nauw samenwerkende teams: de Bewaarders en het team Bezwaren, Klachten en Kwaliteitsmetingen (BKK). Het team is derhalve nauw betrokken bij alle afdelingen van de directie LG maar wordt ook buiten het Kadaster (zelfs buiten de landsgrenzen) als expertise-eenheid erkend en gezien als vraagbaak en sparringpartner.

 

Jouw profiel

 

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau op basis van een afgeronde studie Nederlands Recht of (bij voorkeur) Notarieel Recht. Je hebt ten minste vijf jaar ervaring in het registergoederenrecht (vastgoed, schepen en luchtvaartuigen) en bent bedreven in het lezen van notariële akten en vonnissen. Ervaring met landinrichtingsprocessen/herverkaveling is een pré. Je bent analytisch sterk en hebt een krachtige persoonlijkheid. Je bent pro-actief, stress-bestendig en je bent goed in staat prioriteiten te stellen en op eigen handelen te reflecteren. Met een open-mind en gericht op de relatie, ben je in staat om verbindingen te leggen met zowel interne als externe contacten. Je bent gewend om op informele wijze invloed uit te oefenen en bent bestuurlijke sensitief.

 

Wij bieden

Het Kadaster is een organisatie in verandering, die je de kans geeft om echt te laten zien wat je in huis hebt. Als de bron van vastgoed en geo-informatie werken wij samen met partners in de keten en stellen wij de klant centraal. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij kennis en ontwikkeling. Met onze moderne arbeidsvoorwaarden maak jij keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto maandsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring vastgesteld op maximaal € 5.393,-

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne Heijkants, Manager JBL, (088) 183 40 17. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, (088) 183 32 50.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 en 11 juli 2017.  

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Kadaster

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.