Juridisch Business Partner

Werkgever
Kadaster
Plaats
Apeldoorn
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch, Overheid/Non-profit
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd, Niet nader bepaald
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
> 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland. En de rechten die daar bij horen, zoals eigendom en hypotheek. Dat geldt ook voor schepen, luchtvaartuigen en (ondergrondse) netwerken. Onze wettelijke taak zorgt voor rechtszekerheid: het is voor iedereen duidelijk wie welke rechten heeft. Samen met andere overheden zorgen we ervoor dat de geografische informatie van Nederland goed te raadplegen is. Dit doen we tegen zo laag mogelijke kosten.

Deze vacature is voor een breed georiënteerde Juridisch Business Partner. Je wordt geacht over verschillende juridische aangelegenheden gevraagd en ongevraagd te adviseren. Je bent aanspreekpunt en adviseur van diverse directies. Dit betekent dat je in- en externe ontwikkelingen volgt, analyseert en vertaalt in (juridische) notities en adviezen. Je hebt ervaring en affiniteit met wet- en regelgeving op het gebied van markt & overheid en privacy. Daarnaast heb je kennis van aanbestedingsrecht, algemeen contractenrecht en bestuursrecht.

 

Je bent inhoudelijk zeer goed onderlegd en daarnaast praktisch ingesteld, gedreven en klantgericht. Je bent een stevige persoonlijkheid en in staat juridische adviezen op een begrijpelijke en prettige wijze over te brengen aan anderen en je werkt graag samen in een open en gedreven team. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Juridische Services.

 

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde academische opleiding Nederlands of notarieel recht. Je hebt minimaal 10 jaar ervaring als juridisch adviseur, waarvan bij voorkeur ook enkele jaren als advocaat of als wetenschappelijk medewerker. Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met in- of externe klanten. Je werkt samen met de collega's van de afdeling Juridische Services, met collega's binnen de Kadasterorganisatie en met externe juridisch specialisten. Je bent praktisch ingesteld, werkt pro-actief en hebt een hands-on mentaliteit, je kunt snel handelen en reageren. Je bent adviesvaardig, in staat om overtuigend een boodschap over te brengen en je kunt tactvol invloed uitoefenen op het standpunt van anderen.

 

Wij bieden

Het Kadaster is een organisatie in verandering, die je de kans geeft om echt te laten zien wat je in huis hebt. Als de bron van vastgoed en geo-informatie werken wij samen met partners in de keten en stellen wij de klant centraal. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij kennis en ontwikkeling. Met onze moderne arbeidsvoorwaarden maak jij keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto jaarsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring vastgesteld op maximaal € 82.237,- inclusief toelagen.

 

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Isabelle van Riet, Manager Juridische Services, (088) 183 31 88. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, (088) 183 32 50.


Lees meer over onze organisatie in het jaarverslag.


De sollicitatiegesprekken staan gepland op 27 en 30 maart 2017.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Kadaster

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.