Juridisch Businesspartner (medior)

Werkgever
Kadaster
Plaats
Apeldoorn
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland. En de rechten die daar bij horen, zoals eigendom en hypotheek. Dat geldt ook voor schepen, luchtvaartuigen en (ondergrondse) netwerken. Onze wettelijke taak zorgt voor rechtszekerheid: het is voor iedereen duidelijk wie welke rechten heeft. Samen met andere overheden zorgen we ervoor dat de geografische informatie van Nederland goed te raadplegen is. Dit doen we tegen zo laag mogelijke kosten.

Mede mogelijk gemaakt door jou als Juridisch Businesspartner?
 

Als Juridisch Businesspartner (medior) ben je werkzaam bij de directie Bestuur en Strategie op de afdeling Juridische Services. Je adviseert over alle voorkomende juridische aangelegenheden. Zo behoort het beoordelen en vormgeven van contracten tot je takenpakket. Je advies zal op verschillende rechtsgebieden, zoals het aanbestedingsrecht en wet markt & overheid, worden gevraagd. Je bent verantwoordelijk voor het proactief benaderen van bestaande en potentiële interne relaties. Je volgt in- en externe ontwikkelingen en vertaalt deze in (juridische) notities en adviezen. Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, het management met actuele kennis van zaken. Bij inschakeling van externe bureaus voor specialistisch advies of te voeren procedures ben je verantwoordelijk voor de aansturing van deze externe bureaus.

 

Jouw profiel

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau op basis van een afgeronde universitaire opleiding Rechten. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als juridisch adviseur. Je bent een generalist en beschikt over kennis van met name het privaatrecht. Je leert graag en bent bereid om op verschillende rechtsgbieden, zoals het aanbestedingsrecht, je kennis te vergroten en in de praktijk te brengen. Je bent een klantgerichte adviseur die in staat is een goede balans te vinden tussen kwalitatieve en kwantitatieve resultaten. Je neemt initiatief, houdt het overzicht en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Je kunt juridische adviezen op een begrijpelijke en acceptabele wijze overbrengen aan anderen. Met overredingskracht, persoonlijk overwicht en tact kun je invloed uitoefenen op het standpunt (en de houding) van anderen. Je anticipeert op toekomstige eisen en hebt het vermogen om je verder te ontwikkelen. Je bent een teamplayer: samenwerken met collega's binnen de afdeling en daarbuiten is je tweede natuur.

 

Wij bieden

Het Kadaster is een organisatie in verandering, die je de kans geeft om echt te laten zien wat je in huis hebt. Als de bron van vastgoed en geo-informatie werken wij samen met partners in de keten en stellen wij de klant centraal. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij kennis en ontwikkeling. Met onze moderne arbeidsvoorwaarden maak jij keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto jaarsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring vastgesteld op maximaal € 75.721,- (inclusief toelagen).

 

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Isabelle van Riet, Manager Juridische Services, (088) 183 31 88. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, (088) 183 32 50.

Lees meer over onze organisatie in het jaarverslag.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Kadaster

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.