Studentstage Kalff Katz & Franssen

Werkgever
Kalff Katz & Franssen Advocaten
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Dienstverband
Studenten stage
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar

Solliciteer op deze vacature

Een nichekantoor dat zich uitsluitend richt op de gaming, media en entertainmentsector.

Gevraagd

We zijn op zoek naar studenten in de eindfase van hun Bachelor of Master Rechtsgeleerdheid. Je krijgt de mogelijkheid om mee te lopen in de praktijkgroep Gaming dat zich richt op zowel advisering, transacties, procesvoering alsmede public affairs met betrekking tot zeer uiteenlopende kwesties op het dynamische gebied van gaming en gambling.  Rechtsgebieden lopen uiteen van onder andere Europees recht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en IT/IP.

 

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en in de gaming sector. Met een sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar internationale clientèle.


Praktijkgroep Gaming

De gaming praktijk van Kalff Katz & Franssen bedient de top van de internationale gaming & gambling industry en heeft door haarscherpe focus een unieke marktpositie opgebouwd. In het bijzonder sterk op de terreinen regulatory, public affairs, litigation, advisory, e-commerce en e-compliance (privacy/data management/AML etc) en gespecialiseerd transactiewerk.

 

Tot ons clientèle behoren beursgenoteerde land-based en online operators, test en keuringsinstellingen, software ontwikkelaars, affiliates, (social) gaming aanbieders, PSP’s, mediabedrijven,  institutionele beleggers, DFS operators, financiële instellingen,  de (professionele) sport, e-sports ondernemingen, financial trading partijen en overheden.


Periode

Een student-stage is het hele jaar door mogelijk. In de regel duurt een stage twee maanden, maar andere periodes of een combinatie met baan of studieactiviteiten zijn bespreekbaar.

 

Waar

Kalff Katz & Franssen is gevestigd aan het Concertgebouwplein 9, te Amsterdam.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@kalffkatzfranssen.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Tolboom via tolboom@kalffkatzfranssen.nl of bel 020 -676 07 80.

Functieomschrijving

Je krijgt de mogelijkheid om mee te lopen in de praktijkgroep Gaming dat zich richt op zowel advisering, transacties, procesvoering alsmede public affairs met betrekking tot zeer uiteenlopende kwesties op het dynamische gebied van gaming en gambling.  Rechtsgebieden lopen uiteen van onder andere Europees recht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en IT/IP.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar studenten in de eindfase van hun Bachelor of Master Rechtsgeleerdheid.

Wij bieden

Een zeer dynamische werkomgeving waarbij je ondanks een sectorgerichte benadering te maken krijgt met veel verschillende rechtsgebieden. De praktijkgroep is bovendien internationaal georienteerd. Er bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot paralegal/advocaat-stagiaire.

Salaris

Een studentstagevergoeding ex €500,- per maand.

Contactgegevens

Frank Tolboom

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.