Administratief Medewerker Nalatenschappen

Werkgever
KWF Kankerbestrijding
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO, HBO+, WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. KWF gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Wat we wel weten is dat we samen deze dag dichterbij kunnen brengen. Daarom vragen we iedereen om ons mee te helpen. Ook jou. Want alles wat we doen is weer een stap dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen, betere behandelingen. Dichter bij die ene dag, de dag dat we kanker verslaan.

Nalatenschappen en legaten zorgen ervoor dat onderzoek gefinancierd kan worden. Als administratief medewerker Nalatenschappen zorg jij voor de administratieve en organisatorische zaken rondom nalatenschappen. Zo draag jij eraan bij dat we samen steeds dichterbij komen, dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.


Jouw doel als Administratief Medewerker Nalatenschappen

Als Administratief Medewerker Nalatenschappen ondersteun je het team Nalatenschappen met alle administratieve en organisatorische zaken, zoals het afwikkelen van dossiers en het archiveren hiervan. Je ondersteunt onze juridisch medewerkers/ behandelaars door:

 • Nieuwe nalatenschappen en legaten in te voeren.
 • Zelfstandig legaten af te handelen en hierover communiceren met notarissen en executeurs.
 • Zorg te dragen voor aanmelding van nalatenschappen waarin geen executeur testamentair voorkomt. Concipieert hiertoe aanvaardingsbrieven en maakt dossiers compleet. 
 • In te schrijven van de post, adreswijzigingen door te voeren, contactgegevens te controleren en bij te houden in het adressenbestand.
 • Administratieve vragen te beantwoorden en secretariële werkzaamheden uitvoeren.
 • Bevestigingen en bedankbrieven te versturen.
 • Betalingen te verwerken en te controleren.
 • De dossiers te archiveren.

 

Jouw giften

Onze ideale administratief medewerker Nalatenschappen is zeer klantgericht en heel nauwkeurig. Zelfstandigheid is jouw tweede natuur, maar dat maakt jou nog geen solist. Jij voelt gewoon goed aan wanneer je zaken zelf kunt oppakken en wanneer overleg nodig is. Om deze functie tot een succes te maken, heb jij verder het volgende in huis:

 

 • Een hbo-diploma in de financiële/juridische/administratieve richting.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan op een notariskantoor.
 • Uitstekende vaardigheden met Microsoft Office. Word en Excel kennen geen geheimen voor jou.
 • Goed cijfermatig inzicht.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Een gezonde levensstijl.

Zijn de kenmerken ambitieus, vernieuwend, bouwend, doordacht en open op jou van toepassing? Dan pas je niet alleen goed in deze functie, maar ook bij KWF Kankerbestrijding.

 

Onze tegenprestatie

Als jij zoveel waarde toevoegt, dan zetten we daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende baan bij het grootste gezondheidsfonds van Nederland heeft veel te bieden. Wat dacht je van:

 

 • Een salaris van € 2.538,- tot maximaal € 3.327,- per maand bij 38 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • De kans om écht iets bij te dragen aan de strijd tegen kanker.
 • Een marktconforme reiskostenvergoeding.
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden; ga jij het gesprek aan over wat jij nodig hebt?

 

Is KWF jouw werkgever?

Houd jij ervan om te werken binnen een ambitieuze organisatie waar iedereen elke dag vol enthousiasme het werk aanpakt? Een organisatie waar we gezondheid zo belangrijk vinden, dat we de leukste activiteiten organiseren om al onze mensen te stimuleren in hun bewuste levensstijl.

 

Met ongeveer 200 mensen, elk met een eigen mening en professionaliteit, werken we aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Ons kantoor vind je in Amsterdam, waar je een plek kunt uitzoeken op een van de ruime en lichte kantoorkamers. Werk jij met ons mee?

 

Zorg je graag voor complete dossiers en het invoeren en administratief verwerken van nalatenschappen? En wil je zo je steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker? Solliciteer dan nu als Administratief Medewerker Nalatenschappen bij KWF Kankerbestrijding. Heb je nog vragen over de functie? Dan kun je terecht bij Marjolein Hol (Teamleider) of Frederique Hirschfeld (P&O adviseur) via 020-5700500.


Is deze functie op jouw lijf geschreven? Laat het ons zien en solliciteer voor 29 mei 2017 a.s. via onze website. Overtuig ons met een sterk cv en authentieke inleiding van je brief. Snelheid loont, want als dé perfecte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

KWF Kankerbestrijding

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.