JURIDISCH MEDEWERKER / ADVOCAAT-STAGIAIR(E) BESTUURSRECHT

Werkgever
LXA The Law Firm
Plaats
's-Hertogenbosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

JURIDISCH MEDEWERKER / ADVOCAAT-STAGIAIR(E) BESTUURSRECHT

Onze sectie Bestuursrecht in Den Bosch wil uitbreiden. Wij willen ons team aanvullen met een bestuursrechtelijk talent met een voorliefde voor vastgoed. Een dame of heer met pit, die van aanpakken weet. Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het meedraaien in onze snelle procespraktijk, met als doel je uiteindelijk op te leiden als zelfstandig (proces)advocaat.

 

LXA The Law Firm

Bij LXA richten we ons op ondernemers, (inter)nationale bedrijven, investeerders en non-profitorganisaties. Als full service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Eindhoven hebben wij voor onze cliënten alle kennis in huis en bieden wij op diverse rechtsgebieden onze diensten aan. Wij onderscheiden ons door hoge partnerbetrokkenheid, korte lijnen en intensieve samenwerking met de mogelijkheid zelfstandig te werken op een hoog niveau mét veel vrijheid.

Functieomschrijving

TEAM

Je komt terecht in een jong en innoverend team bestaande uit Inge Franken, Peter Huijbregts en Jelle Bekke, ondersteund door Angelique van de Rijt en onder leiding van Tim Segers als verantwoordelijk partner. Jouw team heeft te maken met alle facetten binnen het bestuursrecht, denk aan: milieu- en ruimtelijk bestuursrecht. Daarnaast verdiepen wij ons in het bouw- en huurrecht en geschillen op het gebied van overheidsaansprakelijkheid. Ons team is gespecialiseerd in asbestrecht en wij hebben sinds dit jaar als enige advocatenkantoor in Nederland advocaten die zich gediplomeerd Asbestdeskundige mogen noemen.

 

WERK

Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het meedraaien in onze snelle procespraktijk, met als doel je uiteindelijk op te leiden als zelfstandig (proces)advocaat. Daar komt bij dat jouw team cursussen geeft, deelneemt aan op de praktijk betrekking hebbende beurzen en conferenties, artikelen in vakinhoudelijke en wetenschappelijke tijdschriften publiceert en het boek ‘Asbest, Toezicht en Handhaving’ heeft geschreven.

Om de transitie van de universiteit naar de dagelijkse bestuursrechtpraktijk soepel te laten verlopen, hebben wij een opleiding én ervaren patroon voor jou klaar staan. Tim Segers leert je de fijne kneepjes van het vak en wijst jou de weg binnen de advocatuur.   

Functie-eisen

WAT ZOEKEN WE?

Onze sectie Bestuursrecht in Den Bosch wil uitbreiden. Wij willen ons team aanvullen met een bestuursrechtelijk talent met een voorliefde voor vastgoed. Een dame of heer met pit, die van aanpakken weet.


INTERESSE?

Herken jij jezelf hierin? Aarzel niet en stuur je sollicitatiebrief met cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen naar Monique Kuis. (moniquekuis@lxa.nl)

Solliciteer op deze vacature


 

LXA The Law Firm

Resized Image

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.