Bedrijfsjurist

Werkgever
Metrological
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Handel
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Metrological is een zeer innovatief en dynamisch bedrijf en levert een Appstore Framework voor TV platformen. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Rotterdam en is het beste te omschrijven als een moderne en inspirerende werkomgeving met een informele, maar professionele sfeer. Met een hecht team van ruim 50 jonge en ambitieuze medewerkers werken wij dagelijks aan de (door-)ontwikkeling van onze Appstore voor TV Operators, zoals Liberty Global (UPC), Comcast, Ooredoo en KPN. Het Framework is een cloud-based software platform en voorziet alle video devices van App functionaliteiten. De Appstore is live in allerlei landen wereldwijd en heeft miljoenen gebruikers. Ga voor meer informatie naar www.metrological.com.

Bedrijfsjurist met focus op IT-Recht en Internationale contracten

Het Rotterdamse Metrological is op zoek naar een ambitieuze bedrijfsjurist die aan het begin van zijn/haar carrière staat. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een ambitieus team dat zich internationaal op de kaart aan het zetten is? Lees dan snel verder!


Verantwoordelijkheden

Als bedrijfsjurist bij Metrological houdt je je onder andere bezig met het opstellen, herzien en uitonderhandelen van (internationale) contracten. Denk hierbij aan klantcontracten, contracten met leveranciers, licentieovereenkomsten, service level agreements en nog veel meer.

Daarnaast maak je risico inschattingen, ontwikkel je templates en werk je aan specifieke projecten (zoals privacy en open source vraagstukken).

 

Onder begeleiding van een ervaren juridisch specialist kan er ruime ervaring worden opgedaan in de juridische praktijk binnen een internationale omgeving.

 

Kwalificaties

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die recentelijk zijn/haar universitaire opleiding Nederlands recht heeft afgerond met maximaal 5 jaar werkervaring. Hij/zij dient affiniteit te hebben met IT-recht en over goede communicatieve vaardigheden te beschikken. Wij verwachten een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Je bent oplossingsgericht, zelfstandig en initiatiefrijk.


Wij bieden

We bieden je een werkplek binnen een inspirerende omgeving met de nieuwste apparatuur, zodat je het beste uit jezelf kan halen.

 

Naast een passend salaris, bieden wij een goede pensioenregeling, vakantiedagen/geld, laptop en telefoon.

 

Metrological

Metrological is een zeer innovatief en dynamisch bedrijf en levert een Appstore Framework voor TV platformen. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Rotterdam en is het beste te omschrijven als een moderne en inspirerende werkomgeving met een informele, maar professionele sfeer.

Met een hecht team van ruim 50 jonge en ambitieuze medewerkers werken wij dagelijks aan de (door-)ontwikkeling van onze Appstore voor TV Operators, zoals Liberty Global (UPC), Comcast, Ooredoo en KPN.

 

Het Framework is een cloud-based software platform en voorziet alle video devices van App functionaliteiten. De Appstore is live in allerlei landen wereldwijd en heeft miljoenen gebruikers.

 

Ga voor meer informatie naar www.metrological.com.

 

Solliciteren?

Wil jij meewerken aan het succes van Metrological? Stuur dan je CV plus motivatiebrief naar Kimberly Fleming via k.fleming@metrological.com.
Geef in je motivatiebrief duidelijk aan waarom jij denkt de ideale kandidaat te zijn en welke kwaliteiten jij denkt mee te kunnen brengen voor deze uitdagende functie.

 

 

Tags: bedrijfsjurist, jurist, juridisch, contracten, internationaal, it-recht, it, recht, rechten, afgestudeerd.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Metrological

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.