Advocaat-Stagiair(e) Gaming

Werkgever
Kalff Katz & Franssen via Michael Page
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Over onze klant

Voor onze klant, Kalff Katz Franssen, zijn wij op zoek naar twee energieke advocaat-stagiaires voor de praktijkgroep Gaming. Je zal starten als juridisch medewerker waarbij je vervolgens kunt doorgroeien tot advocaat-stagiair(e). Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar internationale clientèle.

 

De praktijkgroep Gaming heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de (inter)nationale gaming & gambling sector. Kalff Katz & Franssen bedient onder meer (beursgenoteerde) B2C en B2B aanbieders, softwareontwikkelaars, keuringsinstellingen, banken, payment service providers, mediabedrijven en overheden.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Je werkzaamheden omvatten onder meer het begeleiden van onze (hoofdzakelijk) internationale clientèle bij het proces tot markttoetreding en compliance met nationale en Europese regelgeving binnen deze technologie-gedreven, innovatieve en dynamische sector. Hierbij zal je relevante (inter)nationale juridische en politieke ontwikkelingen op de markt analyseren en rapporteren aan cliënten. Voorts adviseer en procedeer je over handhavingsvraagstukken, waaronder naleving met (Europese) regulering op het gebied van kansspelen, privacy en consumentenbescherming. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is verder het begeleiden van cliënten bij vergunningaanvraagprocessen en gespecialiseerde overnames.

 

Alhoewel sprake is van een sterke sectorgerichte praktijkbenadering, kun je te maken krijgen met diverse rechtsgebieden zoals Europees recht, bestuurs(straf)recht, privacywetgeving en ondernemingsrecht.

 

Profiel

  • een (bijna) afgeronde WO opleiding rechten
  • uitmuntende studieresultaten
  • een zelfstandige, proactieve en ondernemende attitude
  • (buitenland)stage bij top kantoor
  • uitstekende beheersing van (ten minste) de Engelse taal

 

Aanbod

  • marktconform salaris
  • volgen van de beroepsopleiding (na een succesvol half jaar)
Contact: 
Bianca Hoogkamer
Referentienummer: 179739

 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.