Advocaat-Stagiair(e) Gaming

Werkgever
Kalff Katz & Franssen via Michael Page
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Overig
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Over onze klant

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met een sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar (inter)nationale clientèle.

 

De Praktijkgroep Gaming heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de (inter)nationale gaming & gambling sector en aanverwante sectoren. Kalff Katz & Franssen bedient onder meer (beursgenoteerde) B2C en B2B aanbieders, softwareontwikkelaars, keuringsinstellingen, banken, private equity investeerders, payment service providers, mediabedrijven en overheden.

 

Taken en verantwoordelijkheden

De Praktijkgroep Gaming richt zicht primair op het begeleiden van onze (hoofdzakelijk) internationale clientèle bij het proces tot markttoetreding en compliance met nationale en Europese regelgeving binnen deze innovatieve en dynamische sector. Je zult hierin een belangrijke rol gaan spelen, met name voor wat betreft de verwachte regulering van de online kansspelmarkt. Je taken omvatten verder het analyseren en rapporteren aan cliënten van relevante juridische en politieke ontwikkelingen op de markt. Daarnaast adviseer en procedeer je over handhavingsvraagstukken, waaronder naleving met regulering op het gebied van kansspelen, privacy en consumentenbescherming. Tenslotte kan je worden ingezet bij gespecialiseerde overnames.

 

Je wordt breed ingezet op de verschillende disciplines binnen de Praktijkgroep Gaming, zoals Regulatory, Litigation en Advisory. Alhoewel sprake is van een sterke sectorgerichte praktijkbenadering, krijg je daarbij te maken met diverse rechtsgebieden zoals Europees recht, bestuurs(straf)recht, privacywetgeving en ondernemingsrecht.

NB: Deze vacature onderscheidt zich derhalve van de andere vacature ("Trainee Lawyer (Regulatory)".

 

Profiel

  • Veelzijdig talent met afgeronde WO opleiding rechten
  • Geen specifieke voorkeur voor afstudeerrichting (met uitsluiting van Straf- en Fiscaal recht)
  • Uitmuntende studieresultaten
  • Een zelfstandige, proactieve en ondernemende attitude
  • Uitstekende beheersing van (ten minste) de Engelse taal

 

Aanbod

  • Market conform salary
Contact: 
Bianca Hoogkamer
Referentienummer: 182929

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Kalff Katz & Franssen via Michael Page

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.