Advocaat-medewerker Real Estate (Public Law)

Werkgever
NautaDutilh
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

NautaDutilh is met meer dan 700 advocaten, notarissen en belastingadviseurs en vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux. NautaDutilh biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau. Door internationaal te opereren en tegelijkertijd onafhankelijk te blijven hebben wij onze eigen koers bepaald. Dat doen wij al sinds 1724. NautaDutilh biedt haar (internationale) cliënten een scala aan bedrijfsjuridische diensten. Om dit te kunnen realiseren bieden wij als werkgever de ruimte aan talentvolle mensen met karakter. Dit zijn in onze ogen ondernemende mensen, met lef om buiten de gebaande paden te treden. Alleen door onze mensen in hun waarde te laten en ze de ruimte te geven, kunnen ze het beste uit zichzelf halen.

 

Ben jij nieuwsgierig naar ons kantoor? Check dan onze Virtual Reality Tour en neem een kijkje achter de schermen bij NautaDutilh. http://werkenbijnautadutilh.nl/vrtour/

Ter uitbreiding van onze praktijkgroep Real Estate (Public Law) zijn we op zoek naar een advocaat medewerker met minimaal drie jaar werkervaring.

 

Over het werk 

 

Het team Real Estate (Public Law) adviseert het nationale en internationale bedrijfsleven zoals de chemische industrie, de energiesector en producenten van levensmiddelen. Ook treedt het team op voor uiteenlopende overheidsinstanties. 
Zij voeren onder andere procedures voor alle bijzondere administratieve gerechten in de Benelux. Juist vanwege dit grote belang van de overheidsregulering voor alle marktsectoren wordt nauw samengewerkt met de praktijkgroepen Fusies & Overnames, Geschillenbeslechting, Bouw & Vastgoed en Mededinging.

 

Over jou

 

Je wordt betrokken bij een breed scala aan innovatieve en aansprekende projecten. Je zult onder andere procedures voeren en adviseren met betrekking tot regelgeving op het gebied van veiligheid, markttoezicht, voedselveiligheid, milieu en ruimtelijke ordening. Ben jij ambitieus, accuraat en analytisch sterk? Heb je een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan direct.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

NautaDutilh

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.