Advocaat-stagiair Taxation

Werkgever
NautaDutilh
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

NautaDutilh is met meer dan 700 advocaten, notarissen en belastingadviseurs en vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux. 

Ter uitbreiding van de praktijkgroep Taxation zijn we per direct op zoek naar een startende advocaat-stagiair(e). 

 

Over het werk

 

Het Taxation-team begeleidt multinationals en is expert in advisering over international tax planning. Daarnaast biedt het team volledige begeleiding aan onze meerjarige relaties en zijn we o.a. betrokken bij beursnoteringen, financieringen, PPP-projecten, het structureren van beleggingsfondsen (variërend van private equity-fondsen en hedge-fondsen tot retail beleggingsfondsen en asset pooling), advies over het gebruik van derivaten en het naar voren halen van herstructureringen. Ook ondersteunen we bij conflicten, procesvoering en compliance. 

 

Het Taxation team werkt nauw samen met andere teams binnen kantoor, zoals Vennootschap & Onderneming en Banking & Finance. Hierdoor profiteren onze cliënten van pragmatische, volledig geïntegreerde fiscale oplossingen.

 

Over jou

 

Je wordt betrokken bij advisering op verschillende gebieden zoals herstructuringen, financieringstransacties, missies van aandelen/obligaties en fusies en overnames. Word jij enthousiast van het samen zoeken naar innovatieve oplossingen voor complexe problemen?

Ben je ambitieus, inhoudelijk sterk, werk je graag in hecht teamverband en heb je interesse in fiscaal recht? Solliciteer dan direct!

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.