Kandidaat-notaris Real Estate

Werkgever
NautaDutilh
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

NautaDutilh is met meer dan 700 advocaten, notarissen en belastingadviseurs en vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux. 

Voor onze praktijkgroep Real Estate in Amsterdam zijn we op zoek naar een kandidaat-notaris met interesse in en ervaring met vastgoedtransacties. Het team Real Estate adviseert cliënten inzake commerciële vastgoed transacties, projectontwikkeling, luchtvaartuig- en (andere) lease transacties (waaronder cross-border leases), financiering en andere onroerend goed- gerelateerde overeenkomsten. 

 

Over het werk 

 

We bieden je een veelzijdige werkomgeving waarin je je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid pakt in een team van ambitieuze collega's om mee samen te werken.

 

Onze notarissen leveren in de groeiende vastgoedsectie in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor commerciële vastgoed- en financieringstransacties, projectontwikkeling en herstructurering.

 

Over jou

 

Je bent ambitieus, cliëntgericht, beschikt over een stevig ondernemersgevoel, een overtuigend klankbord voor cliënten en collega's en je bent een echte teamspeler.

 

Naast uitstekende kennis in woord en geschift van het Nederlands is in verband met de internationale praktijkvoering ook uitstekende kennis van het Engels een vereiste. Standplaats is Amsterdam en je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.