Knowledge Lawyer Corporate

Werkgever
NL Juristen
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, € 7.000 - € 10.000
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime
Referentienummer
NR 166

Solliciteer op deze vacature

NL Juristen bemiddelt voor juristen voor zowel tijdelijke als ook voor vaste functies. In onze klantenportefeuille bevinden zich organisaties in het bedrijfsleven en bij overheden door het hele land. Wij bemiddelen in alle voorkomende rechtsgebieden.

NL Juristen is voor een toonaangevend advocaten kantoor in Amsterdam op zoek naar een

 

 

Knowledge Lawyer Corporate

 

 

Functie:

De betekenis van rechtsontwikkelingen achterhalen voor alle partners, collega’s en cliënten is de kern van deze knowledge rol. Inzichten inzake Corporate wetgeving worden vertaald naar verschillende kennisproducten. Regelmatig geeft deze Corporate knowhow specialist input voor overleggen in Nederland en het buitenland. Je reageert pro actief op wijzigende wetgeving op gebied van het ondernemingsrecht. Deze persoon geeft trainingen alsmede interne en externe presentaties over corporate wetgeving en stelt leerstukken en modellen op. In deze rol doe je research en geef je collegiaal advies. Deze persoon maakt gebruik van moderne kennisproducten en online services voor het bijhouden van marktinformatie en het verstrekken hiervan. Verder ben je een in house counsel voor advocaten en denk je mee in het bieden van extra services, diensten en producten aan cliënten.  

 

Profiel:

De functie vraagt een analytische geest op WO niveau (voor het doorgronden van rechtsontwikkelingen), goede communicatieve vaardigheden (om de inzichten te kunnen vertalen naar collega’s en cliënten) en affiniteit met moderne kennisproducten zoals blogs, apps, moderne presentaties etc. Verder is een gedegen kennis van het ondernemingsrecht alsmede ervaring op een advocatenkantoor een eis.

 

  • Afgeronde WO opleiding Rechten.
  • Vanaf circa 3-7 jaar ervaring op een corporate praktijk.
  • Ervaring als advocaat is een harde eis.
  • Uitstekende kennis van het ondernemingsrecht.
  • Ervaring en/of interesse in een echte knowhow functie.

 

Het betreft hier een vaste functie welke start met een jaarcontract. Het is een functie voor 4 of 5 dagen per week. Er zijn uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

 

Graag geven we je meer informatie. Je kunt hiervoor contact opnemen met Nicole Riviere op nummer 0294-450900 of mail je cv naar n.riviere@nljuristen.nl

Solliciteer op deze vacature


 

NL Juristen

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.