Advocaat-Stagiaire (m/v) insolventierecht en ondernemingsrecht

Werkgever
Okkerse & Schop Advocaten
Plaats
Almere
Regio
Flevoland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Okkerse & Schop Advocaten voert voornamelijk een ondernemingsgerichte praktijk. Sterk verankerd in de samenleving en met inmiddels 16 advocaten en een vijftal juridisch medewerkers is het kantoor in ruim 30 jaar uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in de regio Flevoland. Okkerse & Schop Advocaten bestaat uit een dynamisch team van gespecialiseerde advocaten.

Wij werken in Almere vanuit een kantoor langs de A6. In Lelystad zijn wij in het centrum gevestigd. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn vind je op onze website.

Naast kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij een prettige werksfeer en collegialiteit heel belangrijk. Wij hebben een succesvolle praktijk met een open en informele cultuur, een gezonde ambitie, een goede work-life balance, interessante klanten en bieden volop kansen voor professionals die op zoek zijn naar een uitdaging.

WIJ VRAGEN

een ADVOCAAT-STAGIAIRE (m/v)

voor de secties insolventierecht en ondernemingsrecht:

 

WIJ VERWACHTEN van je dat je de studie WO Nederlands Recht hebt afgerond, communicatief vaardig en ondernemend bent en over een goed analytisch vermogen beschikt. Een gezonde dosis enthousiasme is voor jou en ons onontbeerlijk. Wij bieden boeiende zaken en goede arbeidsvoorwaarden. Je zult (vooralsnog) werkzaam zijn op en vanuit ons kantoor in Almere.

 

Wij vinden je persoonlijkheid belangrijker dan je status: wees jezelf! Wij bieden je de mogelijkheid werkzaam te zijn in een interessante en uitdagende praktijk met uitstekende toekomstperspectieven. Goede arbeidsvoorwaarden en veel aandacht voor persoonlijke ontplooiing en (individuele) begeleiding zijn bij ons vanzelfsprekend.

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor meer informatie over deze vacatures kun je telefonisch contact opnemen met Sjakko van Raaijen, telefoon 06 51490374.

Bezoek onze website www.okkerse-schop.nl.

 

Je schriftelijke motivatie met curriculum vitae kun je per e-mail richten aan:

Berrie Meijer, b.meijer@okkerse-schop.nl.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Okkerse & Schop Advocaten

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.